Skip to content

Arkk Copenhagen Raven

5 resultatenPagina 1 van 1

De Arkk Copenhagen Raven

De Raven is een van de meest iconische modellen van het Deense sneakermerk Arkk Copenhagen. Het model werd voor het eerst uitgebracht in 2015 en heeft sindsdien veel lof gekregen van sneakerfans over de hele wereld.

De Raven is ontworpen met het oog op comfort en stijl, en heeft een slank en gestroomlijnd ontwerp dat zowel casual als sportief gedragen kan worden. De upper van de sneaker is gemaakt van ademend mesh-materiaal en is voorzien van nylon veters.

Het ontwerp van de Raven is geïnspireerd op de Scandinavische architectuur en de minimalistische esthetiek die daarbij hoort. Het idee achter de sneaker was om een sneaker te creëren die net zo comfortabel en functioneel was als hij eruitzag, en dat is zeker gelukt.

De Raven is uitgebracht in talloze kleuren, van klassiek zwart en wit tot levendige pasteltinten, enkele voorbeelden zijn de ARKK Copenhagen Raven ‘Zwart‘ en de Arkk Raven slip-on.

Kortom, de Arkk Copenhagen Raven is en blijft een van de populairste modellen van Arkk Copenhagen. Met zijn unieke ontwerp en uitstekende prestaties is het gemakkelijk te begrijpen waarom de sneaker zo’n groot succes is geworden.

Hoe valt de Arkk Copenhagen Raven?

De Raven valt klein volgens Arkk zelf, het is dus aangeraden om een maat groter te nemen.