Skip to content

Arkk Copenhagen Kanetyk

0 resultaten

De Arkk Copenhagen Kanetyk

De Kanetyk is een stijlvolle en functionele sneakerboot van het Deense sneakermerk Arkk Copenhagen. Het model was voor het eerst uitgebracht in 2019 en staat bekend om zijn unieke design en waterdichte constructie. De sneaker is geïnspireerd op de sneakers waarmee de twee oprichtende vrienden van Arkk zijn opgegroeid in de jaren 90.

De Kanetyk heeft een upper van hoogwaardig mesh en suède, nauwkeurige stiksels, geborduurde ARKK-logo’s, een gewatteerd hielkussen en heavy-duty wandelveters met kleurrijke veterpunten.

De zool van de Arkk Copenhagen Kanetyk is ook speciaal ontworpen om comfort en prestaties te bieden. De sneaker is voorzien van de zogeheten WAVE13-zool die schokken absorbeert en de druk op de voeten vermindert. De buitenzool is gemaakt van duurzaam rubber en biedt goede grip en stabiliteit tijdens het lopen op natte of gladde ondergronden.

De Arkk Copenhagen Kanetyk is een veelzijdige sneaker die zowel stijlvol als functioneel is. Het is ontworpen om te presteren onder alle weersomstandigheden en biedt tegelijkertijd comfort en stijl. Het is een geweldige keuze voor sneakerfans die op zoek zijn naar een stijlvolle sneaker voor dagelijks gebruik.

Hoe valt de Arkk Copenhagen Kanetyk?

De Kanetyk valt klein volgens Arkk zelf, het is dus aangeraden om een maat groter te nemen.