Skip to content

Arkk Copenhagen Axionn Mesh

0 resultaten

De Arkk Copenhagen Axionn Mesh

Het merk Arkk Copenhagen werd opgericht in 2014 en kreeg al snel aandacht vanwege hun unieke ontwerpen en focus op hoogwaardige materialen en afwerking. Een van hun meest populaire modellen, de Axionn Mesh, werd voor het eerst uitgebracht in 2017 en is sindsdien een favoriet geworden onder sneakerliefhebbers over de hele wereld.

De Arkk Copenhagen Axionn Mesh werd ontworpen met het oog op functionaliteit en stijl. Het ademende mesh materiaal zorgt voor extra ventilatie en comfort tijdens het dragen, terwijl de lichtgewicht zool zorgt voor extra demping en grip tijdens het lopen. Het minimalistische ontwerp zonder traditionele logo’s en merknamen past perfect bij de moderne esthetiek van het merk Arkk Copenhagen.

Het succes van de Axionn Mesh heeft geleid tot verdere ontwikkelingen en uitbreidingen van het Arkk-assortiment, waaronder verschillende modellen met vergelijkbare ontwerpen en materialen. Het merk blijft zich inzetten voor het ontwerpen van hoogwaardige en stijlvolle sneakers voor mensen over de hele wereld.

Hoe valt de Arkk Axionn Mesh?

De sneaker valt klein volgens Arkk zelf, het is dus aangeraden om een maat groter te nemen.