Skip to content

adidas Yung 96

0 resultaten

Adidas Yung 96

De adidas Yung 96 brengt de authentieke 90’s look van adidas met zich mee. Door de dikke midsole gaat de sneaker helemaal mee met de trend van chunky sneakers en past perfect bij het straatbeeld van nu. 

 

Chunky sneaker met stijl

Met de modellen zoals de adidas Falcon, adidas Yung-1 en natuurlijk de Yung 96 ga je helemaal mee met de mode en helemaal als het gaat om chunky sneakers. Toch is de Yung 96 verschillend van de andere modellen. Dit komt vooral door de materialen die gebruikt worden op de sneaker. Door het mesh en nubuck op het bovenwerk heeft de sneaker een wat nettere uitstraling en staat hij perfect bij een pantalonnetje.  Maar hij kan natuurlijk evengoed gedragen worden bij een spijkerbroek of trainingsbroek. Al met al een sneaker die goed past bij vele outfits. 

 

De hele dag comfort 

Met de adidas Yung 96 heb je de hele dag comfort. Dit komt door de EVA-middenzool die je een geweldige demping geeft. Daarnaast is de EVA zool ook nog eens erg licht in tegenstelling tot de meeste “dad shoes”. Ook is er gebruik gemaakt van het Torsion systeem waardoor je middenvoet een stuk meer stabiliteit heeft. Door het luchtige mesh op het bovenwerk heb je voldoende ventilatie met deze sneaker en hoef je niet bang te zijn voor stinkende zweet voeten tijdens de warmere dagen. Daarnaast geeft het mesh natuurlijk genoeg warmte waardoor je in de winter geen koude voeten krijgt. 

 

De verschillende kleuren

De Yung-96 is verkrijgbaar in een aantal verschillende kleuren. De meest voorkomende zijn de witte en wit/zwarte colorways. Daarnaast zijn er ook nog een aantal wat meer opvallende colorways. Bijvoorbeeld de Clear Brown colorway met oranje of neon groene details. Ook is er een geheel zwart model met dezelfde neon groene details.