Skip to content

adidas Tubular

10 resultatenPagina 1 van 1

adidas Tubular

De adidas Tubular brengt het klassieke design van de jaren 90 samen met een moderne stijl. Deze hardloopsneaker van adidas bied door het juiste gebruik van materialen en technologieën een waar genot om je voeten. 

adidas ’93

De designers van adidas vonden hun inspiratie in een hardloopschoen uit de jaren 90. Om precies te zijn de adidas ’93. Wat uniek was aan deze hardloopsneaker was de midsole die een stukje meer doorliep na de hak. Hierdoor had de sneaker een unieke look. Deze look is ook weer terug te vinden op de adidas Tubular. 

De ‘Borrito’ tong

Het bovenwerk van de Tubular is gemaakt van een tweekleurig materiaal dat in elkaar in gebreid. Hierdoor heeft de sneaker een 3D look. Daar naar heeft de Tubular een zogenaamde ‘Borrito’ -tong. Deze zorgt voor een nauwsluitende pasvorm van de sneaker. Op deze tong is ook de adidas branding terug te vinden. Ditzelfde logo staat ook op de hak van de sneaker. 

Zool

De adidas Tubular beschikt over een EVA-midsole. Hierdoor het je de gehele dag door voldoende demping en ondersteuning. De comfortabele voering van de sneaker zorgt ervoor dat de sneaker nog lekkerder zit. 

Colorways

Tegenwoordig is de adidas Tubular in veel verschillende colorways te vinden. Toch is de grijze het meest populair. Dit komt wellicht omdat hij erg lijkt op de adidas Yeezy Boost 350 “Turtle Dove”. Verder is hij ook te verkrijgen in kleuren als zwart, wit, crime, blauw en rood.