Skip to content

adidas Sobakov

0 resultaten

adidas Sobakov

De adidas Sobakov is een eerbetoon aan de voetbalschoenen van het begin van de 21ste eeuw. En dat is ook zeker terug te zien in het design van de sneaker. Met de futuristische drie strepen gaat hij helemaal mee met de moderne voetbalcultuur. 

Bijzondere design 

Wat gelijk opvalt aan de adidas Sobakov is het bijzondere design. Vooral de grote midsole springt er gelijk uit. Deze loopt namelijk verder door op de schoen dan gewoonlijk. Daarnaast is het patroon op de zool erg opvallend. Het iconische visgraat profiel is een stuk dikker en daardoor golvend. 

Strepen op het bovenwerk

De 3-stripes op het bovenwerk zijn geïnspireerd op de voetbalschoenen van het begin van de 21ste eeuw. Om precies te zijn de adidas Predator. De sneaker is daarmee een ode aan de Britse straatvoetbal cultuur. De sneaker is daarom ook echt gemaakt om te voetballen op straat. Door het asymmetrische bovenwerk en de goede vetersluiting is de sneaker perfect om een balletje mee te trappen op straat. 

De colorways

De adidas Sobakov is te vinden in verschillende colorways. Zo is hij verkrijgbaar in een simpele witte of zwarte colorway maar ook een colorway met iets meer kleur zoals het roze. Ook de zool is te vinden in verschillende kleur. Zo is hij er in een witte en zwarte kleur en in een gumsole.