Skip to content

adidas Pureboost

25 resultatenPagina 1 van 1

adidas Pure Boost

De adidas Pure Boost is de perfecte hardloopsneaker voor hardlopers die graag lopen op een harde ondergrond zoals het asfalt in de stad. Dit komt natuurlijk door de revolutionaire Boost zool die terug te vinden is op de Pure Boost. Maar daarnaast is de sneaker ook bijzonder flexibel. 

Flexibel 

Dit komt natuurlijk door het bovenwerk dat is gemaakt van het Primeknit materiaal. Hierdoor voelt het alsof je een sok aan hebt. Door de veters op het bovenwerk kan je de Pure Boost toch zo aantrekken dat je toch de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. 

Boost 

De Pure Boost heeft zijn naam natuurlijk te danken aan de geweldige zool die onder de sneaker zit. Namelijk de Boost zool. Het piepschuim lijkende materiaal zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk energie terug krijgt na elke stap. Door de Boost zool kan je verder gaan dan ooit. Deze Boost zool wordt ondersteund voor een outsole van Continental. Hierdoor is de sneaker een stuk duurzamer en zal hij een stuk minder snel slijten aan de onderkant. Deze zool is ook terug te vinden op bijvoorbeeld de adidas Ultra Boost

Verschillende versies

De Pure Boost is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo heb je bijvoorbeeld de Pure Boost Go die bekend staat om haar kleurrijke patronen op het bovenwerk. Of de Pure Boost DPR die net als de andere modellen is gemaakt om achillespees blessures te voorkomen. Al met al de perfecte hardloop sneaker.