Skip to content

adidas Nite Jogger

2 resultatenPagina 1 van 1

Adidas Nite Jogger 

De adidas Nite Jogger is een van de nieuwere modellen van adidas. Bij de Nite Jogger is een retro design gecombineerd met de nieuwste technologie van adidas. Hij heeft ultra reflecterende details, Boost demping en dat alles verpakt in een geweldig retro design geïnspireerd op een sneaker uit de jaren 70.  

 

Het retro design 

De eerst Nite Jogger bracht adidas uit in 1976. Het nieuwe model is volop geïnspireerd door het model dat uitkwam in de jaren 70. Het bovenwerk is gemaakt van mesh, nylon-ripstof en leer. Daarnaast heeft de sneaker een aantal reflecterende panelen op de sneaker. Hierdoor heeft adidas de retro look toch een wat modernere feeling. 

 

Daarnaast is hij ontworpen voor nachtelijke activiteiten. Dit zien we natuurlijk terug in de reflecterende panelen. Maar de technologie die is toegepast in de Nite Jogger helpt je ook om de hele avond door te gaan. 

 

De Boost technologie 

Adidas heeft de revolutionaire Boost technologie toegepast op de Nite Jogger. We zagen deze al gebruikt worden bij populaire modellen zoals de Ultra Boost, NMD en natuurlijk een aantal Yeezy Boost sneakers zoals de 700 en 350 . Volgens adidas is Boost de meest responsieve demping ooit: hoe meer energie je geeft, hoe meer je terugkrijgt. Hierdoor kan je de hele avond door gaan zonder ook maar even aan je voeten te denken. 

 

De vele kleuren 

Toen de adidas Nite Jogger voor het eerst uitkwam, kwam hij uit in dertien verschillende kleuren. Zo kwamen er verschillende kleuren uit die perfect zijn voor de zomer. Zo zijn er een aantal colorways met zachte kleuren en wat opvallende details uitgekomen. Denk bijvoorbeeld aan de Solid Grey en Clear Mint colorway. 

 

Daarnaast heeft adidas een City Pack uitgebracht van de sneaker. De sneakers zijn geïnspireerd op verschillende steden zoals New York, Los Angeles, Shanghai, London, Paris en Tokyo.