Skip to content

adidas I-5923

0 resultaten

adidas I-5923

De adidas I-5923 is een echte retro sneaker waar een moderne draai aan is gegeven. Dit komt natuurlijk door de moderne technologie die is toegepast op het model. Daarnaast geven de kleuren op de bovenwerk de sneaker toch een vintage touch aan de I-5923. 

Inspiratie uit de jaren 80

De adidas I-5923 vond zijn inspiratie in de jaren 80. Om precies te zijn in 1985. Dat was het jaar dat de adidas Mercury uitkwam. Niet alleen de looks van de I-5923 zijn geïnspireerd op de Mercury, maar zelfs de naam komt van de sneaker uit de jaren 80. Al is dit wel ver gezocht. In het archief van adidas stond de Mercury namelijk op de plank F-5923. Deze cijfers zijn natuurlijk terug te vinden in de naam. 

Vintage look

De I-5923 heeft een echte vintage look. Dit is niet gek wanneer je bedenkt dat hij geïnspireerd is op een sneaker uit 1985. Ook de kleuren brengen je terug naar de jaren 80. Het simpele design met kleuren als grijs, blauw, wit en zwart zorgen voor de erg cleane look van de sneaker. Daarnaast zijn ook de klassieke 3-stripes terug te vinden op het bovenwerk. 

Boost Technologie

De Boost technologie zorgt natuurlijk voor een geweldig comfort zoals we die kennen van bijvoorbeeld de adidas NMD. De zool zorgt ervoor dat je de energie die je in elke stap zet weer terug krijgt. Toch zorgt deze moderne technologie er niet voor dat de vintage looks van de sneaker verdwijnen. 

Vele kleuren

De adidas I-5923 is verkrijgbaar in ontelbaar verschillende kleuren. Van wat rustige kleuren die de vintage look behouden zoals bruin, zwart, grijs en blauw tot wat fellere kleuren zoals rood, groen en roze die zorgen voor een wat modernere look.