Skip to content

adidas Forest

0 resultaten

Adidas Forest

De adidas Forest is een heruitgave van een hardloopschoen uit 1984 en neemt je mee naar het verleden van adidas. Door gebruik te maken van nieuwe materialen en nieuwe technieken heeft adidas de hardloopsneaker nieuw leven ingeblazen. 

 

Geïnspireerd op klassieke hardloopschoen

Met de adidas Forest wordt je herinnert aan het beste van de adidas hardloopschoenen uit het verleden. De sportschoen is geïnspireerd op de 1984 Oregon. Omdat hij zo geïnspireerd op de 1984 Oregon en heb je gelijk een retro hardloopstijl.

 

Nieuw materialen in combinatie met vintage looks

Bij de Forest is gebruik gemaakt van verschillende nieuwe materialen. Zo is er gebruik gemaakt van suède en nylon. De karakteristieke EVA middenzool met raster is uitgevonden door Bill Dellinger die in de jaren 80 atletiek coach was bij de Univserity of Oregon. Vandaar de naam. Deze zool geeft je de demping die je nodig hebt voor het hardlopen. De rubberen outsole geeft je genoeg grip. Ook op een natte ondergrond. 

 

Het model is voorzien van een bovenwerk van suède en is hij uitgekomen in vele kleuren. Bijvoorbeeld de adidas Forest grove zwart. Ook de versie van nylon met vintage uitstraling is erg populair. 

 

Vele kleuren

Tegenwoordig zijn er vele kleuren verkrijgbaar van de adidas. Vooral de kleuren blauw, zwart en wit zijn erg populair. Toch zie je steeds meer opvallende kleuren op de Forest. Bijvoorbeeld de mint blauwe met rode details.