Skip to content

adidas Deerupt

1 resultatenPagina 1 van 1

Adidas Deerupt

De adidas Deerupt is misschien wel een van de meest opvallende sneaker van adidas die de afgelopen jaren is uitgekomen. Dit komt natuurlijk door het visnet achtige patroon op het bovenwerk in combinatie met felle kleuren. 

Inspiratie van de Oregon

De Inspiratie van het visnet achtige bovenwerk komt van de technologie die is toegepast op de zool van de sneaker. Namelijk het Dellinger Web. De technologie is bedacht en ontworpen door Olympisch medaille winnaar en coach van de University of Oregon Bill Dellinger en is populair sinds de jaren 80. Deze techniek werd voor het eerst toegepast op de adidas Oregon in 1982. Door het “web” toe te voegen aan de midsole van foam krijg je bij elke stap meer energie terug. Dit “web” is nu teruggebracht op het bovenwerk van de adidas Deerupt. 

Materialen 

Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt vaan een mesh. Hierdoor ademt de sneaker voldoende en is hij perfect voor de wat warmere dagen. De EVA-zool zorgt voor flexibiliteit en ben je in staat op de hele dag door te gaan. Samen is dit de perfecte combinatie voor een zomersneaker. 

adidas Branding 

De adidas is terug te vinden op verschillende plekken op de sneaker. Zo staat het adidas Originals logo op de hak van de sneaker. Daarnaast is de branding ook weer terug te vinden op de zool en binnen in de sneaker. De adidas Deerupt staat bekend op zijn opvallende kleur. Hij is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een fel rode of roze kleur. Ook wat minder opvallende kleuren staat de Deerupt goed. Zo is hij verkrijgbaar in het zwart en wit.