Skip to content

adidas Coast Star

9 resultatenPagina 1 van 1

adidas Coast Star

De adidas Coast Star geeft je echt de adidas Originals look. Dit komt natuurlijk door het tijdloze design, de colorways en de iconische drie strepen op het bovenwerk. Al met al een sneaker met de klassieke adidas look zoals bij de adidas Superstar.

Het bovenwerk

Het bovenwerk is gemaakt van leer en bied de drager van de sneaker comfort voor de hele dag. De klassieke adidas Originals stijl komt natuurlijk naar voren door de iconische gekartelde 3-stripes op het bovenwerk. Hierdoor krijgt de sneaker een klassieke tennislook van de vorige eeuw. 

De zool

De adidas Coast Star beschikt over een simpele rubberen cupzool. Ondanks dat de zool erg simpel is geeft hij je toch het comfort en ondersteuning die je elke dag nodig hebt. Daarnaast heeft de sneaker een normale pasvorm en zorgt de vetersluiting ervoor dat je de schoen naar jouw wensen aan kan passen. 

Branding 

De adidas branding is op een bescheiden manier aanwezig op de Coast Star. Zo is het Trefoil-logo aanwezig op de tong en hielpatch. Ook zijn natuurlijk de gekartelde 3-stripes aanwezig op het gladde leren bovenwerk. 

Al met al is de adidas Coast Star de perfecte sneaker wanneer je zoekt naar een simpele maar toch klassieke sneaker.