Skip to content

Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover'
A03174C
40% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Converse One Star Academy Pro 'Totally Neutral'Converse One Star Academy Pro Suede 'Blue'Converse One Star Academy Pro Suede 'Red'Converse One Star Pro Suede 'Black'Jamie Platt x Converse One Star Pro 'Black'Converse One Star Pro

Productdetails

StylecodeA03174C
MerkConverse
ModelConverse One Star
ColorwayJava/Burnt Olive/White
KleurBruin
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum10-03-2023
Gepubliceerd1 maart 2023 16:25
Bijgewerkt19 april 2024 06:32
Het Nederlandse streetwear merk Patta en sneakergigant Converse komen opnieuw samen voor de release van de Four-Leaf Clover' collectie. Onder de vijf kledingstukken sluit de Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' aan om de limited edition collectie compleet te maken. 

Het bovenwerk van het silhouet is gemaakt van harig bruin suèdeleer, waardoor het beeld ontstaat van verse grond die klaar is om klavertjes te laten groeien. Op de zijkant is de sneaker voorzien van het klassieke 'One Star'-logo met een geborduurd groen klavertje. Rondom de schoen zit een rubberen band met het opschrift '4 LEAF CLOVER' voor extra geluk. Het tongriempje en de binnenzool zijn voorzien van het Patta-merk, terwijl de nummerplaten een co-merk hebben. De zool is uitgevoerd in zeil met een bruine middenstreep en het witte spatbord past qua kleur bij de sockliner.
Patta x Converse One Star Pro 'Four-Leaf Clover' A03174C
-10
mrt.
10
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download