Skip to content

LFC x Converse Chuck 70 Hi 'Black'
A05964C
59% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

GOLF le FLEUR* x Converse Chuck 70 'Pink'GOLF le FLEUR* x Converse Chuck 70 'Green'GOLF le FLEUR* x Converse Chuck 70 'Antique White'Dungeons & Dragons x Converse Chuck 70 Leather 'The Dice Taketh Away'Comme Des Garcons Play x Converse Chuck 70 High 'Black'Converse Chuck 70 De Luxe Heel 'Black'

Productdetails

StylecodeA05964C
MerkConverse
ModelConverse Chuck 70
ColorwayBlack/Egret/Tomato
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum06-04-2023
Beoordeling5.9 / 10 (27 stemmen)
Gepubliceerd24 maart 2023 15:53
Bijgewerkt1 mei 2024 13:37
Converse's collabs pad is een aanlokkelijk pad voor alle fans van het merk en het bedrijf lijkt niet teleur te stellen als het gaat om zijn allereerste samenwerking in de voetbalwereld. De Converse x Liverpool FC Collection bestaat uit een reeks kleding en sneakers geïnspireerd op de Britse voetbalclub. De ontwerpen van Run Star Hike Platform en Chuck 70 zijn gekozen om te worden aangepast in de LFC-stijl en bieden de fans aantrekkelijke unisex keuzes. 

De LFC x Converse Chuck 70 Hi 'Black' is gekleed in een volledig zwart canvas bovenwerk met op LFC geïnspireerde details. Op het grootste deel van de schoen staat 'YNWA' geschreven in verschillende lettertypes en maten, wat staat voor 'You'll Never Walk Alone', het lied en motto van de club. Het speelse ontwerp is aangevuld met een reeks patches met abstracte ontwerpen in zwart rond de kraag en een rode rond het ventilatiesysteem van de sneaker. Het iconische 'Converse All Stars' embleem staat in het wit op de kraag, passend bij de veters en de tussenzool. Op de bovenkant van de zwarte tong is het 'L.F.C.' logo geborduurd in 'Tomato' rood, dezelfde tint is gebruikt in het onderste merkelement op de hiel met 'LFC'.

De sneaker wordt geleverd in een speciale editie doos, ter ere van de samenwerking, en twee sets veters in rood en wit.
LFC x Converse Chuck 70 Hi 'Black' A05964C
5
apr.
6
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download