Skip to content

Converse Chuck Taylor All Star Lift Platform 'Gold Chain'
A04453C
67% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Chuck Taylor All Star Lift Leather High TopChuck Taylor All Star LiftConverse Chuck Taylor All Star Eva Lift Leather Platform HiConverse Chuck Taylor All Star Eva Lift Leather Foundation HiChuck Taylor All Star Mono LeatherChuck Taylor All Star Lugged 2.0 Counter Climate

Productdetails

StylecodeA04453C
MerkConverse
ModelConverse All Star
ColorwayEgret/Thriftshop Yellow/Gold
KleurWit
DoelgroepVrouwen
Beoordeling6.7 / 10 (115 stemmen)
Gepubliceerd31 december 2022 06:45
Bijgewerkt23 april 2024 07:27
De Converse Chuck Taylor All Star Lift Platform 'Gold Chain' is een opvallende variant van de klassieke Chuck Taylor All Star-sneaker, die bekend staat om zijn tijdloze stijl en veelzijdigheid. Deze specifieke versie is voorzien van een platformzool en een uniek ontwerp met een gouden kettingdetail.

De upper van de sneaker kleurt beige en is gemaakt van stevig canvas, dat duurzaam en ademend is. Het gouden kettingdetail bevindt zich op de enkelkraag van de sneaker. Daarnaast zijn er gouden folieaccenten toegevoegd, die een vleugje luxe voegt aan het algehele ontwerp. Om ervoor te zorgen dat je voeten fris blijven, zijn er eyelets toegevoegd die zorgen voor een optimale luchtcirculatie, waardoor je voeten kunnen ademen en koel blijven, zelfs tijdens intense activiteiten.

Deze sneakers zijn ontworpen voor maximaal comfort dankzij het EVA-dempingsysteem. De EVA-cushioning zorgt voor zachte en responsieve ondersteuning, waardoor je zelfs op lange dagen comfortabel kunt blijven genieten.

Of je nu op zoek bent naar een opvallende sneaker voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van het tijdloze ontwerp van de Chuck Taylor All Star, de Converse Chuck Taylor All Star Lift Platform 'Gold Chain' biedt de perfecte combinatie van stijl en comfort.
Converse Chuck Taylor All Star Lift Platform 'Gold Chain' A04453C
39
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download