Skip to content

Converse AS-1 Pro 'Fir'
A04957C
77% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Converse Pro Blaze V2 Mid Converse Fastbreak Pro White/ Light Yellow/ WhiteConverse x Alexis Sablone AS-1 Pro OX Converse  Fastbreak Pro OxConverse PL VULC PRO OXAlexis Sablone x Converse AS-1 Pro 'Navy Red'

Productdetails

StylecodeA04957C
MerkConverse
ModelConverse Pro
ColorwayWhite/Fir/White
KleurWit
DoelgroepVrouwen
Releasedatum02-05-2023
Beoordeling7.7 / 10 (13 stemmen)
Gepubliceerd26 april 2023 05:18
Bijgewerkt26 april 2024 06:27
De AS-1 Pro 'Fir' van Converse is een innovatief skatemodel en is ontworpen in samenwerking met Alexis Sablone, een van 's werelds beste skaters. De sneaker heeft een retrostijl, maar het ontwerp is gericht op prestaties en is voorzien van een kuipzool die nog nooit eerder is gezien.

De upper van de sneaker is gemaakt van volnerfleer en is voorzien van rubberen pods voor extra stevigheid en duurzaamheid. Het innovatieve binnenwerk brengt je voeten dichter bij het skateboard en biedt ondersteuning aan de insole voor verbeterde schokabsorptie. De outsole heeft een visgraatpatroon dat zorgt voor optimale grip op het skateboard. Dit maakt de sneaker direct klaar voor gebruik, zonder dat er enige inloopperiode nodig is. Om de look af te maken is de opvallend groene leren Star Chevron te zien op de zijpanelen van de sneaker.

Al met al is de AS-1 Pro een combinatie van stijl en functionaliteit en biedt het een unieke ervaring voor skaters van elk niveau. Als je op zoek bent naar een prestatieschoen die niet alleen stijlvol, maar ook functioneel is, dan is de AS-1 Pro zeker het overwegen waard.
Converse AS-1 Pro 'Fir' A04957C
7
mei
2
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download