Skip to content

Converse All Star BB Trilliant CX 'Magic Flame' - Poisonous Frogs Pack
A04941C
67% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Converse All Star BB Trilliant CX Diamond 'Rainy Daze'Converse All Star BB Trilliant CX Diamond 'Black'Converse All Star BB Trilliant CX 'Ancestral Blue'Wonka x Converse All Star BB Trilliant CX 'Gold'Converse All Star BB Trilliant CX 'Nitro Bud' - Poisonous Frogs PackChuck Taylor Alt Star

Productdetails

StylecodeA04941C
MerkConverse
ModelConverse All Star BB Trilliant CX
ColorwayBlack/Magic Flame/Black
KleurRood
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum31-08-2023
Beoordeling6.7 / 10 (3 stemmen)
Gepubliceerd23 augustus 2023 11:39
Bijgewerkt27 april 2024 06:27
Converse heeft met succes de basketbalmarkt opnieuw betreden door samen te werken met bekende atleten als Shai Gilgeous-Alexander, Draymond Green en Natasha Cloud en een opvallende lijn basketbalschoenen uit te brengen. Converse onthult de All-Star BB Trilliant CX, haar nieuwste on-court innovatie, voortbordurend op de All-Star Pro BB uit 2019. De legendarische 1993 Aero Jam van Magic Johnson diende als model voor deze low-top schoenen. Uniek is de afneembare veterkap die verschillende stylingopties biedt.

De 'Magic Flamei colorway is voorzien van een opvallende meerkleurige hexagonale print op zowel het bovenwerk als de zijkanten, geïnspireerd op de 'poison dart frog' esthetiek van felrode en zwarte accenten en tussenzool. Het model, dat technologische vooruitgang bevat, heeft een verhoogd hiellipje dat overeenkomt met de hoogte van de tong en een TPU hielcontreur die uitsteekt vanaf de zool, wat zorgt voor gestructureerde mobiliteit tijdens het spelen. Met de CX Foam dempingtechnologie over de hele lengte biedt de Trilliant CX uitstekend comfort en ondersteuning onder de voeten.
Converse All Star BB Trilliant CX 'Magic Flame' - Poisonous Frogs Pack A04941C
1
aug.
31
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download