Skip to content

Awake x Converse One Star Pro OX 'White'
A07144C
0% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Converse One Star Pro Suede 'Black'Converse One Star Academy Pro Suede 'Blue'Jamie Platt x Converse One Star Pro 'Black'Converse One Star Academy Pro 'Totally Neutral'Converse One Star Academy Pro Suede 'Red'Converse One Star Academy Pro 'Black'

Productdetails

StylecodeA07144C
MerkConverse
ModelConverse One Star
ColorwayWhite/White
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum12-10-2023
Gepubliceerd4 oktober 2023 10:25
Bijgewerkt27 april 2024 06:27
De Awake x Converse One Star Pro OX 'White' (A07144C) is een van de sneakers uit de samenwerking tussen Awake NY en Converse. Het model is ook verkrijgbaar in blauwe en zwarte kleurstellingen.
 
Het model is uitgevoerd in een tweekleurig kleurenschema, in dit geval - gebroken wit en beige tinten. De Awake x Converse One Star Pro OX 'White' heeft een bovenwerk van beige suède, terwijl de rubberen zool de zaken eenvoudig houdt in klassiek wit, versierd met de iconische Converse zoolstreep. Het Awake NY logo staat bovenop de traditionele Converse sterlogo's op de zijkant om de samenwerking te benadrukken. Meer co-branded elementen zijn te vinden op de voetzolen en nummerplaten.
 
Het model is zeer veelzijdig gezien de tweekleurige minimalistische kleurstelling en het ontwerp. Hij kan gestyled worden met verschillende outfits.
Awake x Converse One Star Pro OX 'White' A07144C
-2
okt.
12
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download