Skip to content
Staff Picks

Zwarte en witte sneakers: ontdek je favoriet

21 mei 2023 21:00
Zwarte en witte sneakers: ontdek je favoriet

Terwijl sommige sneakerliefhebbers vasthouden aan zwarte sneakers, zweren anderen weer bij witte sneakers. Wij zijn groot fan van beiden en hebben daarom beide colorways van populaire modellen voor jou naast elkaar gezet. De uiteindelijke keuze laten we volledig aan jou over!

Nike Air Force 1 ‘White’ vs. ‘Black’

We beginnen met misschien wel de twee meest iconische sneakers, de Air Force 1 ‘White’ en ‘Black’. Door zijn tijdloze ontwerp, comfortabele pasvorm en veelzijdigheid, heeft de Nike Air Force 1 veel harten van sneakerliefhebbers weten te veroveren. Daarnaast kun je deze witte en zwarte sneakers naar elke gelegenheid dragen. Dus of je nu met vrienden afspreekt, een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, de Air Force 1 is de perfecte keuze!

Salomon XT-6 ‘White/Lunar Rock’ vs. ‘Black’

Salomon sneakers hebben de afgelopen tijd een opmerkelijke stijging in populariteit gekend, met de XT-6 in het bijzonder. Het is een weerspiegeling van de groeiende trend die we op het moment zien. Namelijk het combineren van functionaliteit en stijl in de hedendaagse modewereld.

Door de combinatie van uitstekende prestaties en opvallende colorways is het een favoriet geworden bij zowel sport- als sneakerliefhebbers.

adidas Samba OG ‘White’ vs. ‘Black’

Sinds zijn debuut als zaalvoetbalschoen is de adidas Samba OG qua stijl niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door zijn tijdloze look van gladleren bovenwerk, suède overlays en kleurrijke Three Stripes worden ze namelijk allang niet meer alleen gedragen door sporters. Daarnaast is de adidas Samba OG een unisex sneaker die moeiteloos gedragen kan worden door zowel vrouwen als heren!

New Balance 550 ‘White’ vs. ‘Triple Black’

De New Balance 550 weet moeiteloos de perfecte balans te vinden tussen een klassieke uitstraling en moderne trends. Met zijn kenmerkende mix van leer en suède is het een tijdloze schoen die zich gemakkelijk aanpast aan elke gelegenheid. Bovendien kun je deze witte en zwarte sneakers gemakkelijk combineren met verschillende stijlen en outfits!

Veja Campo ChromeFree ‘White Black’ vs. ‘Black White’

Door een milieubewuste aanpak heeft Veja in een relatief korte tijd veel indruk gemaakt in de sneakerwereld. Door biologisch katoen, rubber uit het Amazonegebied en verschillende innovatieve materialen bedacht in gerecyclede plastic flessen of gerecycled polyester biedt Veja een sneaker voor de milieubewuste consument.

Maar dat neemt niet weg dat het een stijlvolle sneaker is! Zo hebben de witte en zwarte Veja Campo ChromeFree sneakers een minimalistisch en tijdloos design, die je gemakkelijk kunt combineren met verschillende outfits.

Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Triple White’ vs. ‘Triple Black’

Een andere klassieker in dit rijtje is natuurlijk de Nike Air Max 90! Deze schoen is zowel geliefd om zijn iconische design als zijn indrukwekkende kenmerken. Kies je voor de zwarte sneaker voor een stijlvolle en ingetogen uitstraling, of de witte sneaker voor een frisse en minimalistische esthetiek? Voor welke je ook kiest, de Air Max 90 biedt eindeloze mogelijkheden om je persoonlijke stijl te uiten!

New Balance 530 ‘White’ vs. ‘Black’

De New Balance 530 is hét symbool voor de trend van dad sneakers en retro sneakers. Het mesh bovenwerk en glanzende overlays gecombineerd met het witte kleurenpalet maakt het een perfecte schoen voor de zomer en lente. Daarnaast is de zwarte colorway perfect voor de herfst en winter doordat je het eenvoudig kunt integreren in de donkere en warme kleurenpaletten van deze seizoenen.

adidas Superstar ‘Cloud White’ vs ‘Core Black’

Met zijn oorsprong op de honkbalvelden en zijn evolutie door de hiphopscene naar de straten van de stad, heeft de adidas Superstar een rijke geschiedenis en een blijvende populariteit verworven. Het meest opvallende kenmerk van de Superstar is zijn iconische schelpneus, die wereldwijd direct wordt herkend.

Dankzij de veelzijdigheid van het ontwerp kun je de adidas Superstar eenvoudig combineren met zowel casual als trendy outfits. Hierdoor zijn de witte en zwarte sneakers een favoriet geworden bij zowel vrouwen als heren van alle leeftijden!

Nike Dunk Low ‘Triple White’ vs. ‘Black White (Panda)’

Met een minimalistisch en strak design heeft de Nike Dunk Low een enorme hoeveelheid populariteit weten te creëren. De witte colorway heeft een frisse uitstraling, terwijl de zwarte uitvoering een subtiel contrast creëert met zijn donkere accenten. Hierdoor kun je ze naast casual looks ook bij meer formele looks toepassen!

Dit was ons lijstje van zwarte en witte sneakers! Heb je een favoriet kunnen kiezen? Ga voor meer sneaker inspiratie naar onze sneakerzoekmachine!