Skip to content
Upcoming

Zomerse vibes met de Size? x adidas ”Hawaiian Thunderstorm”

5 april 2018 15:41
Zomerse vibes met de Size? x adidas ”Hawaiian Thunderstorm”

Aloha! Met het lekkere weer dat er zit aan te komen, kunnen wij niet wachten op de zomer! Size? staat bekend om zijn exclusieve adidas sneakers! Dit keer heeft de winkel aangekondigd dat ze de lijn gaan uitbreiden met hun nieuwe ”Hawaiian Thunderstorm” adidas. Het adidas silhouet I-5923 is in een snel tempo een van de belangrijkste modellen geworden.

De I-5923, oftewel de Iniki, is vorig jaar voor het eerst uitgebracht. adidas wou een sneaker ontwerpen die tussen de Boost en de Classic adidas zit. Dit is zeer goed gelukt met de Iniki. Nu heeft Size? een interessante twist op de sneaker. Size? zorgt altijd voor een van de exclusieve adidas sneakers op de planeet.

De nieuwe Size? x adidas I-5923 ”Hawaiian Thunderstorm” begint met een all-black basis. Op de hiel en rondom de teen zit er suède, dit is in het cyaan. Voor het tropische gevoel wordt er op de tong en de heel tab een perzik kleur gebruikt wat een mooi detail is. De tropische kleuren cyaan en perzik passen mooi op de zwarte onderlaag. Deze combinatie past goed bij het ”Hawaiian Thunderstorm” thema. Afgezien van de exclusieve colorway is er ook nog iets anders speciaals aan de sneaker, het Size? vraagteken aan de zijkant.

De sneaker wordt op 6 April gereleased. De sneaker is exclusief verkrijgbaar bij Size? en verschillende retailers. Kijk hieronder voor wat foto’s of klik hier om bij onze huidige collectie te kijken.


Size? x adidas ”Hawaiian Thunderstorm”

Releasedatum: 6 april 2018
Prijs: €115,00
Colorway: Black/Blue/Peach
Storelist: Klik hier >>


Images by: justfreshkicks