Skip to content
Staff Picks

Zo stijl je de adidas Gazelle voor de zomer van 2023

27 juni 2023 15:54
Zo stijl je de adidas Gazelle voor de zomer van 2023

Je ziet de adidas Gazelle momenteel in allerlei verschillende variaties en colorways voorbij komen. De Gazelle staat bekend om zijn retrostijl en is een van de populairste sneakers van dit seizoen. Het model is op veel manieren te combineren en past met zijn minimalistische vintage look bij allerlei zomerse outfits.

Van sportieve tennisrokjes en stijlvolle blauwe jeans tot aan elegante outfits voor de volgende koffieronde, zoals je ziet zijn je opties eindeloos met de Gazelle en is de sneaker een absolute must-have voor de komende zomer.

In dit artikel presenteren we twee versies van het model. We hebben de Gazelle ‘Clear Blue / Light Blue / Off White’ en de ‘Gazelle Bold Grey’ voor je gestyled en laten je verschillende manieren zien om de sneakers te combineren. Hieronder vind je ook links naar bijpassende stukken waarmee je de outfits gemakkelijk zelf kunt stylen en op je eigen manier kunt interpreteren.

adidas Gazelle Bold Grey

Dankzij de eenvoudige kleur past deze schoen bij vrijwel elke outfit. Het model komt met een plateauzool, wat de sneaker een kenmerkende look geeft. Mocht je op zoek zijn naar een speelse touch in je sneaker, is de Gazelle Bold in de ‘Grey’ colorway misschien wel wat voor jou.

adidas gazelle outfit beige

adidas gazelle Blau clear

adidas Gazelle Clear Blue / Light Blue / Off White

De adidas Gazelle ‘Clear Blue’ geeft je outfit een extra kleurrijk detail. De lichtblauwe kleur is ook makkelijk te combineren in diverse outfits en is perfect voor de zomer. Het strakke silhouet in combinatie met de opvallende colorway maakt het de ideale zomer sneaker.

Een strakke look voor elke gelegenheid

Als je je outfit minimalistisch en clean wilt houden, is de adidas Gazelle de juiste sneaker voor jou. Lichte kleuren zijn ideaal voor een eenvoudige zomerlook. Crème, wit en beige zijn bijzonder geschikt voor komend seizoen. Een losse beige broek is superpraktisch voor het warme seizoen en is erg gemakkelijk te combineren. Pak er een crop top en een loose-fit blouse bij en je look is klaar.

Outfit weiß beige Grau

beige leinenhose adidas Gazelle
Outfit Details adidas Gazelle

Shop de look…

De perfecte mix van elegant en retro

eleganzer langer Rock mit Sneaker
midi rock adidas Sneaker blau close up
blau weißes outfit Sneaker rock

Je kunt de adidas Gazelle ook goed combineren met een rok. Ga voor een maxi rok en geef je look een retro 00’s look. Combineer de rok met een getailleerde top en voilà!

Shop de look…

Sportief en chic

Teniss outfit adidas
tennisrock blsues Shirt

Met een tennisrokje kun je de Gazelle ook op een sportieve en trendy manier stylen. Tennissokken maken de look af en benadrukken het sportieve karakter van de sneaker. De outfit biedt de perfecte mix van comfort en bewegingsvrijheid. De look is de ideale keuze voor elke alledaagse activiteit en is daarnaast ook geschikt voor sportactiviteiten.

Shop de look…

Casual tijdens de warme zomerdagen

Outfit hemd und shorts
weiß blau gestreiftes hemd

Creeër een frisse, casual zomer look met een korte broek en een gestreepte flanel. De shorts zijn een geschikte keuze voor de warme zomerdagen en zijn gemakkelijk te stylen met de adidas Gazelle. Je kunt kiezen voor klassieke denim shorts of voor een versie gemaakt van lichter materiaal zoals linnen of katoen.

Shop de look…

Stijlvol voor je volgende koffiedate

Iced-Latte Coffee Outfit kleid
Kaffe-Date Outfit Strick und kleid

Ben je net zo dol op ijskoude lattes in de zomer als wij? Dan is deze outfit combinatie echt iets voor jou. Combineer de adidas Gazelle met een chique kort jurkje. Style het jurkje met hoge sokken en een trui voor een casual look.

Shop de look…

Classic in denim

Denim Look Sneaker
Jeans und weißes Hemd
adidas Gazelle mit Jeans

Met een loose-fit jeans heb je een outfit die niet mis kan gaan. Combineer de jeans met een eenvoudig T-shirt of een losse blouse voor als je een relaxte look wil creëren. Met een leren jasje of een vest kun je de outfit ook een elegante touch geven.

Shop de look…

Dit waren een paar ideeën over hoe je de adidas Gazelle kunt stylen voor je volgende zomeroutfit. Je kunt nog veel meer kleuren van de sneaker vinden in onze sneakerzoekmachine.

Als je meer wilt lezen over het laatste sneaker nieuws en op zoek bent naar meer inspiratie, check dan zeker ook onze nieuwspagina bekijken.