Skip to content
Events

Zien: Sneakerness x Puma Thunder Astrones

13 september 2018 11:40
Zien: Sneakerness x Puma Thunder Astrones

Het is bijna zover, Sneakerness Parijs. Tijdens het aankomende weekend, 15 en 16 september, zal deze super gelimiteerde Sneakerness x Puma Thunder Astrones uitkomen.

De release van deze beauty’s is geen normale. De reden is namelijk het 10jarige jubileum van de grootste Europese sneakerconventie Sneakerness! Het 10jarig jubileum van sneakerness wat groots uitgepakt met deze exclusieve Sneakerness x Puma Thunder Astrones release tijdens Sneakerness Parijs.

Voor deze spannende release heeft Sneakerness een mars achtig thema bedacht. Met tinten van oranje, grijs, crème en zwart past deze Puma Thunder Astrone perfect binnen de huidige trent van de chunky sneakers. Door de materialen krijgt de sneaker een premium en cleane look.  Zo wordt er voor het bovenwerk gebruik gemaakt van leer, suede en nubuck. Deze combinatie van materialen geven de sneaker een dynamische doch premium look.

Als we naar het bovenwerk zelf kijken zien we dat er voor de neus en sidepannels gebruik is gemaakt van een grijze kleur. Dit loopt over in een witte kleur voor de toebox en een zwarte kleur voor de puma brandingen en overige details. De midsole is wit en grijs maar is wel voorzien van oranje en zwarte details aan de zij- en achterkant.

Over de sneaker zien we ook nog een aantal kleine details. Zo is er op de pulltab van de tongue het sneakerness logo aangebracht, zien we aan de binnenkant de start datum van het bedrijf en op de heel sneakerness branding.

Puma Thunder Astrones

Puma Thunder Astrones

Puma Thunder Astrones
Images by Sneakerness