Skip to content
Upcoming

Zalando verwerft een meerderheidsbelang in Highsnobiety

14 juni 2022 15:33
Zalando verwerft een meerderheidsbelang in Highsnobiety

De Duitse fashion retailer Zalando heeft een meerderheidsbelang verworven in Highsnobiety, de nieuws website over lifestyle, tech en kunst. Highsnobiety is in 2019 begonnen met een e-commerce tak. Het bedrijf hoopt dat door gebruik te maken van Zalando’s technologie en distributie mogelijkheden, dat hun online business nog sneller zal groeien.

De samenwerk komt niet alleen goed uit voor Highsnobiety, maar ook voor Zalando. HS zal dienen als een creatief en strategisch adviseur voor de modegigant. Dit zal bestaan uit helpen met campagnes en beslissen welke kleding in het assortiment komt. Met deze stap zet Zalando nog meer in op de toekomst van streetwear.

Buiten de e-commerce tak, blijft Highsnobiety ook nog steeds een nieuws website. Zalando verzekert echter dat, ondanks dat ze de meerderheidsaandeelhouder zijn van Highsnobiety, de redactie van de nieuws website volledig onafhankelijk zal zijn.

Zalando was ook presenting partner van Sneakerness Amsterdam in 2022. Bekijk alle impressies van het event in onze recap >>