Skip to content
Newsfeed

Yuto Horigome krijgt zijn eigen Nike SB Dunk Low

14 maart 2023 17:13
Yuto Horigome krijgt zijn eigen Nike SB Dunk Low

Opnieuw kunnen we naar iets geweldigs uitkijken dit jaar, 2023. Nike zal namelijk samen met Yuto Horigome een SB Dunk Low uitbrengen! Zoals je gewend bent hebben wij voor jou alle ins & outs en de eerste beelden van deze SB Dunk.

Voor vele zal de naam Yuto Hirogome niet gelijk een beeld geven. Toch wordt de Japanse skater gezien als een van de meest vooraanstaande internationale skateboardtalenten. Zo won hij onder andere de gouden medaille van de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Na het zijn van de eerste persoon van het winnen van een gouden medaille in het skateboarden, mocht een samenwerking met Nike Skateboarding natuurlijk niet meer ontbreken.

Voor het design van de Yuto Horigome x Nike SB Dunk Low is gebruik gemaakt van een neutraal kleurenpalet. Zo zijn de buitenkanten van de neus, tong en delen van de zijkant kleurloos gelaten. Deze worden omringd door suède overlays, een glad leren Swoosh in gedempt grijs en bruine accenten op de buitenzool en kraag. Ook is een vleugje roze aanwezig op de hiellipjes en de buitenzool. Tot slot zijn de tussenzolen ontworpen met een witte afwerking en is de onderkant afgewerkt met een volledig bruine laklaag.

Verder is de naam Yuto Horigome in plaats van het gebruikelijke schoensilhouet zichtbaar onder het Nike SB logo op de tong. Daarnaast zijn logo’s van kruisende veren aangebracht op de achterkant van de zijkant, achterkant van de tong en in een sneeuwachtige afwerking op de binnenzolen. De finishing touch van het design zijn de drie veters in de kleuren wit, bruin en roze.

Helaas kunnen we je nog geen officiële releasedatum geven, maar kun je zeker meer informatie verwachten in de komende maanden. Houd daarom zeker onze releasekalender en officiële Instagrampagina in de gaten. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste sneaker nieuws!

Yuto Horigome Nike SB Dunk Low voorkant
Yuto Horigome Nike SB Dunk Low veters
Yuto Horigome Nike SB Dunk Low onderkant
Yuto Horigome Nike SB Dunk Low zijkant
Yuto Horigome Nike SB Dunk Low binnenzool
Yuto Horigome Nike SB Dunk Low achterkant
Yuto Horigome Nike SB Dunk Low details