Skip to content
Upcoming

Yung Lean en All Stars Converse gooien een collab op de One Star

22 juni 2018 11:55
Yung Lean en All Stars Converse gooien een collab op de One Star

Zweedse rapper Yung Lean is al enige tijd bekend van zijn impact op het internet in zijn manier van muziek maken, video’s en zijn merchandise. Het is nu bekend geworden dat deze sfeer zich ook voortzet in de sneakerwereld, wel op de Converse One Star.

Op het oog lijkt de sneaker een normale release maar niks is minder waar. De sneaker zit bomvol met details die we kennen van Lean en zijn Sadboys. De sneaker is gemaakt van een premium suède materiaal met branding op de heel. Op de rechterschoen is een graphic van een hond geplaatst en aan de andere kant staat het spiky sadboys logo. De zijpanelen zijn, zoals bij alle Converse One Star voorzien van een ster. Bij deze collab zijn echter meerdere sterren toegevoegd achter de huidige ster.

Duidelijk zichtbaar is de fluoriderende neon gele strap op de voorkant van de midsole. Op  de strap is in het zwat een tribal-achtige vorm geplaatst.

Release

Al met al is het een vrij unieke Converse One Star collab die mensen laat omdraaien om ze nog eens te bekijken. De sneakers zullen, samen met bijpassende kleding, in een gelimiteerde oplage uitkomen via de site van sadboys: