Skip to content
Upcoming

Yu Nagaba en Asics maken exclusieve Gel Saga

12 maart 2019 10:07
Yu Nagaba en Asics maken exclusieve Gel Saga

Enige tijd geleden is de Asics Gel Saga weer terug op het menu gezet. Met de komst van drie OG colorways, met onder andere de Zebra Stripes, is het model weer terug van weggeweest. De volgende colorway is een combinatie van twee werelden die heel dicht bij elkaar staan: Kunst en sneakers. De Japanse kunstenaar Yu Nagaba en Asics hebben hun krachten gebundeld om het 1-jarige jubileum van de Asics Tiger Shibuya store te vieren. Yu Nagaba staat bekend om zijn handgemaakte doodle tekeningen.

Het verhaal achter de sneaker gaat over een jongen en zijn vriendin. Deze verhaallijn zien we terugkomen in een aantal opvallende details, verspreid over de gehele sneaker. Het eerste detail wat we direct zien is de man en vrouw die afgebeeld zijn op de heel van de sneakers.

Verder zien we deze zelfde karakters terugkomen op de zooltjes in de binnenkant van de sneakers. Ook zien we deze weer terugkomen in het groot op de translucent outsole.

De upper van de sneakers zijn gemaakt van een boterzacht suède materiaal. De gehele upper is uitgevoerd in een lichtgrijze kleur. Op de upper zien we nog wel een nieuw detail. De neus is namelijk voorzien van een handgeschreven ‘Asics Tiger’ lettertype.

De Asics Gel Saga x Yu Nagaba worden verwacht te droppen op woensdag 20 maart voor een prijs rond de €110,-

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Yu Nagaba
Yu Nagaba
Yu Nagaba
Yu Nagaba
Yu Nagaba
Pictures by: Asics