Skip to content
Newsfeed

Yoon Ahn teased nieuwe AMBUSH x Nike Air Force 1

3 februari 2023 18:34
Yoon Ahn teased nieuwe AMBUSH x Nike Air Force 1

Nadat AMBUSH-oprichter Yoon Ahn en Nike in december 2022 al de twee AMBUSH x Nike Air Force 1 colorways ‘Game Royal’ en ‘Pine Green’ dropte, is daar nu nog een colorway aan toegevoegd. We tonen je de sneaker en leggen uit waarom er nog geen exacte naam is voor de look.

Net als de twee kleurstellingen in ‘Game Royal’ en ‘Pine Green’ heeft ook deze Nike Air Force 1 een verlengde Swoosh. Deze is geïnspireerd op de langwerpige uitlaatpijpen van Japanse bosozuku fietsen en auto’s.

Andere elementen zoals de speciale hiel tab, de 3D AMBUSH branding en de blootgestelde schuimrubberen tong zijn ook dingen die opvallen aan deze collab.

Deze kleurstelling is cleaner en eenvoudiger dan de vorige twee AF1 collabs. Het bovenwerk is helemaal wit, de swooshes en het merk op de tong zijn zwart.

Helaas kunnen we je nog niet vertellen hoe de kleurstelling gaat heten. Waarom? Want deze keer is het aan de community! Yoon Anh schrijft erover onder het bericht:

“What should we call this #AF1 colorway? Angel Dust? Moon Knight? Casper? Snoopy? Storm Trooper? Phantom? Drop comments.”

@yoon_ambush via Instagram

De naam van de colorway is nog niet bekend, maar we kunnen wel alvast verklappen wanneer de nieuwe AMBUSH x Nike Air Force 1 zal gaan releasen: 28 februari 2023!

Zoals altijd houden we je op de hoogte van alle informatie, retailers en maten via onze release kalender!

AMBUSH