Skip to content
Upcoming

Drie colorways voor de Yeezy Slide komen uit op 4 september

31 augustus 2020 14:30
Drie colorways voor de Yeezy Slide komen uit op 4 september

De Yeezy Slide kwam in december 2019 voor het eerst uit en dit was ook de eerste ‘slipper’ ooit van Yeezy. Natuurlijk is het Yeezy en waren de slides meteen uitverkocht en gingen weg voor meer dan €150. Nu komt de ‘Bone’ colorway en twee andere colorways uit op vrijdag 4 september.

Yeezy Season 1 begon in 2015 en werd gelanceerd met de Yeezy Boost 750, dit was Kanye’s eerste officiële adidas sneaker. De High top sneaker had een bovenwerk geheel gemaakt van suede, een rits die helemaal naar het bovenwerk loopt en een zool geheel gemaakt van BOOST. In 2015 lanceerde ook de legendarische Yeezy Boost 350. Dit was een minimalistische low top sneaker die enorm populair werd in een korte tijd. In 2016 kwam de V2 uit van de 350 en was nog een stuk gewilder dan de V1. De V2 had een opvallender bovenwerk, een streep door het midden van de sneaker met de tekst ‘SPLY-350’ en een dikkere zool. Tot op de dag van vandaag is Yeezy nog steeds een van de grootste sneaker merken.

Yeezy Slide

De Yeezy Slide heeft een erg minimalistisch design. Dit komt, omdat de slide is gemaakt in één gietvorm. De slide komt in een Bone, Core en Soot colorway. De Bone colorway heeft een off white kleur, de Core colorway een bruine kleur en de Soot colorway een donker bruine kleur. Kanye blijft hierbij hangen bij de minimalistische en aarde kleuren.

De Yeezy Slide komt op vrijdag 4 september via adidas voor €55. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


adidas Yeezy Slide 'Bone'

FW6345 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide 'Core'

G55492 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide 'Soot'

G55495 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas