Skip to content
Newsfeed

YEEZY restock wordt in juni 2023 verwacht

19 mei 2023 11:00
YEEZY restock wordt in juni 2023 verwacht

Als we de geruchten moeten geloven, kunnen we de eerste adidas YEEZY restock al in juni 2023 verwachten. Kort na de overeenkomst tussen adidas en Kanye West, waarin besloten werd om de overige voorraad onder de naam YEEZY te releasen, lijkt de eerste restock al voor de deur te staan met diverse modellen.

De eerste beelden van de adidas YEEZY modellen die een restock zullen krijgen, zijn opgedoken op de Indiase adidas website. Na de breuk tussen adidas en Ye, ook bekend als Kanye West, was lang de vraag wat er met de overgebleven sneakers zou gebeuren.

De resterende voorraad, met een marktwaarde van 1,3 miljard dollar, zal volgens adidas CEO Bjørn Gulden in samenwerking met Ye gereleased worden. De opbrengsten van de verkoop zullen naar het goede doel gaan. Nu zien we de eerste beelden van de sneakers die in 2023 bij adidas zullen verschijnen.

Eerder zagen we al de beelden van de adidas YEEZY Boost 350 V2 ‘Zebra’ en de adidas YEEZY 500 ‘Utility Black’ verschijnen bij adidas. De colorways zijn oude bekenden en zullen in 2023 opnieuw bij adidas verschijnen, zo meldde de adidas UK website.

Naast de twee modellen, zien we nu ook silhouetten als de Slide, Foam Runner, YEEZY 450, YEEZY V1 en V2 voorbij komen op de Indiase adidas website. Er is nog niet veel bekend over de restock. Houd onze releasekalender in de gaten en volg het nieuws op de voet via onze nieuwspagina.

adidas YEEZY Restock
adidas YEEZY Restock