Skip to content
Upcoming

De Yeezy Quantum ‘Ophanim’ komt uit in september

31 juli 2020 20:00
De Yeezy Quantum ‘Ophanim’ komt uit in september

Vorige maand kwam de tweede colorway uit voor de Yeezy Quantum. Nu hebben Kanye West en adidas alweer een nieuwe colorway op de planning staan. In september 2020 kunnen wij de ‘Ophanim’ colorway verwachten op het basketbal model van Yeezy.

De Yeezy QNTM is het eerst basketbal model van Yeezy. Het is ook één van de weinige Yeezy’s die een high cut heeft. Naast de Yeezy QNTM basketbal versie, kwam er later ook een lifestyle versie uit. Er zat weinig verschil in de twee, alleen had de lifestyle versie minder steun in de hak en een ander patroon op het bovenwerk.

Yeezy Quantum ‘Ophanim’

Het bovenwerk van de Yeezy Quantum ‘Ophanim’ is gemaakt van het comfortabele Primeknit materiaal dat we gewend zijn bij veel van de Yeezy releases. Een groot deel van het Primeknit heeft een Olive kleur gekregen met grijze en blauwe accenten door de kleur heen. De hak, gebied rondom de enkel en tong is gemaakt van neopreen materiaal met nog extra steun in de hiel door het tape dat over de hiel heen loopt. Het bovenwerk wordt afgesloten door een bruine overlay op de teen. Onder het bovenwerk zit een full-length BOOST midsole met half doorzichtige omheining.

De Yeezy Quantum ‘Ophanim’ wordt verwacht in september 2020 bij adidas voor €250,-. Check hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.

Image by adidas