Skip to content
Upcoming

Yeezy Quantum Onyx komt er aan 🔥

24 april 2021 10:00
Yeezy Quantum Onyx komt er aan 🔥

Verwacht in September 2021, komt Kanye Wests’ Yeezy brand met een nieuwe colorway voor de ‘Yeezy Quantum’.
De naam voor deze colorway is ‘Onyx‘. Wil jij meer weten over deze aankomende release? Lees dan hieronder verder over de Yeezy Quantum Onyx.

Yeezy quantum onyx
Yeezy quantum onyx
Images by: Instagram @Yeezymafia

Ingaan op de materialen en kleurpatronen

De Yeezy Quantum ‘Onyx’ is voor een groot gedeelte zwart. De tong, binnenkant, toe cap, de zool en de buitenzool zijn compleet zwart. De zijkant boven de zool is gemaakt van een soort prime-knit die een aantal donkergrijze tinten bevat. Voor de rest is de ‘Boost‘ die zich in de zool bevindt, wit. Dit valt niet op omdat dit alleen aan de onderkant van de schoen te zien is. Aan de zijkant van de Yeezy Quantum modellen heb je een klein driehoekje dat lichtgrijs is. Dit is kenmerkend voor het Quantum model en is daarnaast ook nog eens reflective.

Yeezy quantum onyx
Yeezy quantum onyx
Images by: Instagram @Yeezymafia

Adidas Yeezy Quantum

Sinds Adidas zijn eerste variant van de Yeezy uitbracht in Februari 2015 met de Yeezy 750, heeft het merk tot op de dag van vandaag een flinke status opgebouwd. Met het constant uitbrengen van nieuwe modellen en kleuren kwam er in 2020 ook een nieuw model uit. Dit was dus de Yeezy Quantum. Ondertussen zijn er al zeven verschillende varianten uitgebracht. Eén van die varianten is de Yeezy Quantum Basketball performance. Deze schoen was praktisch gezien dezelfde schoen vergeleken met de eerste Yeezy Quantum die op dezelfde dag uitkwam. Het enige verschil is dat de schoen wat hoger is, en net een andere tint heeft in het golvende knit-patroon.

Naar onze verwachtingen zou deze nieuwe variant van de Yeezy Quantum rond September 2021 uitkomen.
Er is nog niet een vaste datum vastgesteld, maar wij geven jullie nieuwe informatie, zodra er meer bekend wordt.

Wij kijken enorm uit naar de Yeezy Quantum ‘Onyx’. Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste releases, blogs over sneakers en wil je meer weten over releasedatums? Ga dan naar de Sneakerjagers website. Neem een kijkje bij onze Releasekalender en blog -sectie voor meer informatie. Download nu ook onze Sneakerjagers app die beschikbaar is voor Apple en Android!