Skip to content
Upcoming

De Yeezy QNTM ‘Barium’ released op donderdag 25 juni

24 juni 2020 17:56
De Yeezy QNTM ‘Barium’ released op donderdag 25 juni

De Yeezy QNTM is een van de nieuwste modellen van de adidas Yeezy lijn. Na maanden wachten is er eindelijk een general release van dit moderne high top Yeezy model. De Yeezy QNTM ‘Barium’ released op donderdag 25 juni.

De eerste colorway voor de Yeezy QNTM werd begin dit jaar voor het eerst gereleased. Deze release was erg limited en was hier in Nederland bijna niet aan te komen. Nu maanden later komen Kanye en adidas met de ‘Barium’ colorway die voor ons een stuk makkelijker te pakken is.

adidas Yeezy QNTM ‘Bairum’ | H68771

De Yeezy QNTM ‘Barium’ komt in een ‘Barium’ colorway die de kleuren grijs en olijf groen combineren. Het bovenwerk van de sneaker heeft een high cut gekregen is is verdeeld in drie stukken. Het grootste deel is de voorvoet en middenvoet. Dit stuk van de sneaker heeft een golvend exoskelet gekregen dat op een basis zit van synthetisch materiaal. Het vlak dat op de tenen zit is afgestamd van de Yeezy Boost 700. Het bovenste deel van de hiel is gemaakt van zacht neopreen materiaal en is versterkt met getapte details. De zool is gemaakt van half doorschijnend rubber en bevat BOOST dat over de gehele lengte loopt.

Release

De Yeezy QNTM ‘Barium’ released op donderdag 25 juni in full-family sizing via o.a. adidas voor €250,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

adidas Yeezy Quantum 'Barium'

H68771 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders
Yeezy QNTM 'Barium'
Yeezy QNTM 'Barium'
Yeezy QNTM 'Barium'
Images by adidas