Skip to content
Upcoming

Yeezy komt met nieuwe Bijbelse colorway op 350 v2

26 mei 2020 14:57
Yeezy komt met nieuwe Bijbelse colorway op 350 v2

Kanye en adidas zijn weer volop bezig met de Yeezy lijn, zo komen er ook behoorlijk wat colorways op de 350 v2. De ontwerper voelde weer wat aardetinten aankomen en besloot om de nieuwste 350, genaamd ‘Abez’, ook in de kenmerkende tinten te designen. De naam betekent vertaald in Wit/ Tin. Het is een bijbels thema, wat veel voorkomt bij de ontwerpen van de 350 v2. Dit najaar zou het zomaar kunnen dat het paar zal droppen, een exacte datum weten we helaas nog niet. Lees dus snel verder voor alle informatie.

Yeezy is een modesamenwerking tussen adidas en de beroemde Kanye West. De samenwerking is bekend geworden door vooral de sneakers die ze samen uitbrachten. Nu worden de sneakers gezien als een van de meest invloedrijkste sneakers van de hele streetwear wereld. Naast sneakers brachten ze ook kleding uit, die ging ook binnen no time de deur uit.

adidas Yeezy 350 v2 ‘Abez’

Met de eerste blik op het stof van de bovenkant, krijg je gelijk een fris gevoel. Zoals we gewent zijn heeft de sneaker een helderder en lichte gloed over zich heen gekregen. Wat we tot nu toe hebben gekregen zijn de ‘Mock-ups’ en die hebben ons zeker niet teleurgesteld. Zodra de eerste aanblik arriveert zullen er veel mensen zijn die er naar zullen zwaaien. De naam is behoorlijk doorgedacht, gezien de wit / zilveren esthetiek van het paar. Abez is dan ook het Hebreeuwse woord voor Tin. Deze colorway zal ook verwacht worden in zowel reflecterende details als in niet-reflecterende details.

Release info

Wanneer dit heerlijke paartje zal droppen is nog niet bekend, wel gaan de geruchten dat de ‘Abez’ in het najaar uit zal komen. Verdere informatie zal snel volgen, houd ons daarom vooral in de gaten. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases en sneakers? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: adidas