Skip to content
Upcoming

Yeezy Boost 700 Wave Runner krijgt eindelijk een re-release!

15 augustus 2018 11:22
Yeezy Boost 700 Wave Runner krijgt eindelijk een re-release!

De Yeezy Boost 700 Wave Runner is een van de meest exclusieve Yeezy sneaker van de afgelopen tijd. Gelukkig komt er binennkort een re-release aan!

De eerste release van de Wave Runner was in november van 2017 en was direct uitverkocht. Na de Boost 350 was dit een nieuwe richting voor de sneaker van Kanye, van het mininalistische strakke design naar een echte ‘dad-shoe’.

De sneaker heeft een chunky upper en zool passend bij de huidige ‘dad-shoe’ trend. Op de sneaker zit zwart en grijs suede, grijs premium leer en blauw mesh. De Wave Runner heeft een dikke chunky Boost zool met oranje details. Laat de dikke zool je niet misleiden want dit is misschien wel de meeste comfortabele sneaker die er is!

De release staat voorlopig op 15 september. Wees er op tijd bij want de vorige keer waren ze direct weg en resell prijzen liggen erg hoog!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost Wave Runner 700

Releasedatum: 15.09.2018
Prijs: €300,-
Colorway: Solid Grey/Chalk White/Core Black
Stylecode: B75571
Bekijk hier de storelist>>