Skip to content
Upcoming

De Yeezy Boost 380 komt in een winterse colorway

31 december 2020 16:52
De Yeezy Boost 380 komt in een winterse colorway

De adidas Yeezy Boost 380 is één van de nieuwste modellen van de Yeezy lijn. Deze sneaker kwam eind vorig jaar voor het eerst uit en werd al snel gezien als het broertje van de Yeezy Boost 350 V2. Dit jaar zijn er acht colorways uitgekomen en kunnen we meerdere colorways verwachten in 2021.

Adidas Yeezy is opgezet in 2015 door adidas en Kanye West nadat West was opgestapt bij Nike. De eerste sneaker die werd uitgebracht was de adidas Yeezy Boost 750 in een ‘Light Brown’ colorway. Van deze sneaker kwamen er maar 9000 uit en waren alle paartjes binnen 10 minuten uitverkocht. In juni 2015 bracht Kanye West de adidas Yeezy Boost 350 uit en was dit de eerste low top sneaker van Yeezy. De sneaker was gelijk een hit en zo werd Yeezy de ultieme sneaker hype in 2015. Nog steeds verkopen de meeste Yeezy modellen binnen no-time uit en zal Yeezy voorlopig nog niet klaar zijn met het uitbrengen van nieuwe sneakers.

adidas Yeezy Boost 380

Het bovenwerk is zoals alle Yeezy Boost 380 releases gemaakt van het comfortabele Primeknit materiaal. Dit Primeknit materiaal heeft een wit en ijs blauwe kleur gekregen. Op de midfoot is weer een plastic doorschijnende laag geplaatst in een mint groene kleur. De Yeezy Boost 380 beschikt ook over het infinity loop lacing system. Hierdoor hoef jij niet jouw schoenen te strikken en kan je de veters gewoon strakker aantrekken. Kijkend naar de midsole zien we dat deze een blauwe colorway heeft gekregen met daarin de comfortabele BOOST technologie.

De adidas Yeezy Boost 380 heeft nog geen releasedatum, maar kunnen wij de sneaker ergens in de begin maanden van 2021 verwacht bij adidas. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


 Yeezy Boost 380
 Yeezy Boost 380
Images by yzysplyleaks