Skip to content
Upcoming

De Yeezy Boost 350 V2 ‘Yecher’ released binnenkort

15 juni 2020 17:26
De Yeezy Boost 350 V2 ‘Yecher’ released binnenkort

Kanye West en adidas brengen binnenkort weer een nieuwe colorway uit voor een van hun meest populaire modellen. De nieuwe colorway gaat ‘Yecher’ heten en beschikt weer over donkere kleuren met één opvallend detail.

Toen Kanye zei dat iedereen kan beschikken over een Yeezy Boost 350 paartje loog hij niet, want Kanye West en adidas blijven er maar nieuwe colorways uitgooien. We zijn nu op het punt gekomen dat alle colorways op elkaar gaat lijken.

Het bovenwerk van de Yeezy Boost 350 V2 ‘Yecher’ is gemaakt van het gebruikelijke Primeknit materiaal. Wat wel opvallend is, is dat er gebruik is gemaakt van een ander patroon dan voorafgaande uitgaven. De overall colorway van de upper zijn aardse bruinen tonen. Wat opvalt aan het bovenwerk van de sneaker is de felle blauwe streep die door het midden van de sneaker loopt. Dit geeft de sneaker een speciale en extra touch. De upper van de sneaker rust op een crème bruine midsole en gum outsole om het af te ronden.

De exacte releasedatum van de Yeezy Boost 350 V2 ‘Yecher’ is nog niet bekend, maar wordt in de aankomende maanden verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


Yeezy Boost 350 V2 'Yecher'
Image by YEEZY MAFIA