Skip to content
Newsfeed

Ye kondigt een nieuwe YEEZY GAP x Balenciaga collectie aan

11 mei 2022 10:00
Ye kondigt een nieuwe YEEZY GAP x Balenciaga collectie aan

Ye, ook wel bekend als Kanye West, kondigde in zijn videoclip van het nummer ‘Life Of The Party’ zijn nieuwe YEEZY Gap Engineered by Balenciaga collectie aan. Deze drie namen hebben in het verleden al eerder samengewerkt en komen nu met een nieuwe collectie. De collectie is op 25 mei 2022 verkrijgbaar.

Op 9 mei 2022 werd de clip van het nummer ‘Life Of The Party’ gereleased. Dit nummer in samenwerking met André 3000 verscheen ook op het album DONDA (2021). In de clip zien we verschillende kinderfoto’s van Ye voorbij komen. Met gebruik van Deepfake, lijkt het alsof de foto’s meezingen met het nummer. Ook diende de clip als een ad voor de opkomende collectie.

Begin januari 2022 werden de eerste beelden van de samenwerking tussen YEEZY, GAP en Balenciaga getoond. Deze deal tussen de drie merken werd op 29 december 2021 ondertekend. De eerste collectie kwam in februari 2022 uit. In de collectie werden de iconische stijlen van de twee merken gecombineerd.

Zo kwam de capsule met verschillende oversized hoodies met het bekende GAP logo op de borst. Hierbij werd de high-end stijl van Balenciaga gecombineerd met de toegankelijkheid van GAP. De items kwamen in verschillende grijstinten. Ook in de volgende collectie zal deze stijl terugkomen. Zo kleuren de meeste items uit de clip zwart.

Hoe de collectie er precies uit gaat zien, is nog onbekend. Wel duiden de beelden uit de clip op verschillende zwarte hoodies en puffer jackets. De collectie zal bij YEEZY GAP op 25 mei 2022 te verkrijgen zijn.

YEEZY GAP x Balenciaga
YEEZY GAP x Balenciaga
YEEZY GAP x Balenciaga
YEEZY GAP x Balenciaga
YEEZY GAP x Balenciaga
YEEZY GAP x Balenciaga