Skip to content
Newsfeed

XLARGE en adidas werken opnieuw samen

3 februari 2022 10:32
XLARGE en adidas werken opnieuw samen

XLARGE is een streetwear label uit Los Angeles en bestaat in 2022 precies dertig jaar. Dit dertigjarig jubileum vieren XLARGE en adidas samen met twee nieuwe colorways van het Campus 80 model. In 2020 werkten deze twee merken ook samen en brachten een adidas Superstar uit met een giraffen print.

De Campus 80 komt uit in twee verschillende kleurenschema’s. Paars met zwart en bruin met oranje komen aan bod. De paarse colorway heeft een bovenwerk gemaakt van suède. Het gehele bovenwerk is paars, inclusief de tong en de veters. De heeltab en de adidas strepen aan de zijkant zijn gemaakt van leer en zijn in het zwart. De kicks zijn gevoerd met een panterprint in het wit met zwart. Het XLARGE logo staat op de tong. Deze colorway heeft een witte zool.

De andere colorway heeft hetzelfde materiaal op het bovenwerk. De bruine kleur bedekt het bovenwerk, de veters en de tong. De drie strepen aan de zijkant en de heeltab zijn in het oranje. Op de heeltab staat het adidas logo in het wit. Het XLARGE logo staat op de tong in dezelfde kleur als het bovenwerk. Ook dit paar is gevoerd met een panterprint in het wit met zwart. In tegenstelling tot de andere colorway is deze zool in het bruin.

Beide XLARGE x adidas Campus 80 colorways zijn op vrijdag 4 februari 2022 beschikbaar in de adidas CONFIRMED app. Tot die tijd kunnen we een kijkje nemen naar de beelden van de sneakers.

XLARGE x adidas Campus 80
XLARGE x adidas Campus 80
XLARGE x adidas Campus 80
XLARGE x adidas Campus 80
XLARGE x adidas Campus 80
XLARGE x adidas Campus 80