Skip to content
Upcoming

Nike komt met een WorldWide Pack op de Air Max 270 React

31 januari 2020 16:00
Nike komt met een WorldWide Pack op de Air Max 270 React

Voor Nike is de tijd weer aangebroken om iets speciaals te doen. Ditmaal hebben ze ervoor gekozen om wederom een ‘Worldwide Pack’ uit te brengen. Voor het eerst hebben ze het populaire Nike Air Max 270 React model gebruikt. Scroll naar beneden om te checken hoe deze colorways eruit komen te zien!

Wat je vaak ziet, als Nike met een Worldwide Pack komt, is dat ze met twee colorways komen. Vaak zijn dit tegenovergestelde colorways. De kans is altijd groot dat dit een witte en een zwarte colorway gaan zijn. Dit is bij het Nike Air Max 270 React model wederom het geval geweest.

Nike Air Max 270 React ‘Worldwide Pack’ | De details

Naast de witte en de zwarte kleuren beschikken deze colorway nog over andere speciale details. De colorways zullen verschijnen met een witte en zwarte upper. Over de zwarte upper heen hebben ze kleuren aangebracht die van rood naar groen verlopen en bij de witte van blauw naar groen. Dit zie je bij de Swoosh, de eyestays en de heel van de sneaker. Op de tong van beide colorways hebben ze Nike Worldwide geplaatst. Ten slotte hebben ze witte midsoles aangebracht.

Wanneer deze colorways gaan releasen is helaas nog niet bekend gemaakt, maar we verwachten en hopen natuurlijk dat dit binnenkort gaat gebeuren. Houd onze releasekalender goed in de gaten zodat je geen enkele release en actueel nieuwtje mist!


Worldwide Pack
Worldwide Pack
Worldwide Pack
Worldwide Pack
Worldwide Pack
Images by Unknown