Skip to content
Newsfeed

Wordt dit de volgende hype? Red Wing Shoes brengt Mario Boots uit

13 maart 2023 14:14
Wordt dit de volgende hype? Red Wing Shoes brengt Mario Boots uit

Nu dat de hype van de rode Astro Boy boots langzaam overwaait, kondigt Red Wing Shoes samen met Nintendo en Illumination een nieuw, gewaagd concept aan dat de hype misschien wel zal evenaren. De drie brengen ons namelijk de Mario Boots.

Het is echt waar, de schoenen die het videogamekarakter al sinds 1985 draagt, worden uitgebracht. Ter ere van de première van de eerste Super Mario Bros Movie produceren Nintendo, Illumination en Red Wing Shoes een prototype van de Mario Boots.

Red Wing is een Amerikaans merk dat zich richt op duurzame werkschoenen van hoge kwaliteit, wat natuurlijk precies iets is wat Mario in real life nodig zou hebben. De Mario Boots bestaan uit innovatieve materialen en zijn gemaakt met traditionele schoenmaaktechnieken. De kenmerkende schoen bevat een klein label van de Super Mario Bros Movie, wat de samenwerking met de film benadrukt.

Helaas is het nu nog onduidelijk of we ooit de Mario Boots zelf kunnen bemachtigen, maar als je toevallig in New York bent in de maanden maart en april 2023, kun je het paar wel bekijken in de Nintendo store bij het Rockefeller Center.

Wat vind jij van deze Mario schoen? Wordt dit net zo een hype als de Astro Boy Boots? Laat het ons weten via Instagram of Facebook! Blijf op de hoogte over alles wat gaande is in de sneaker community via onze news pagina.

Bekijk hieronder een video over het totstandkomen van de Mario Boots!

Illumination
Mario's Shoes
Mario's Shoe van de onderkant
Mario's Shoes van onderkant en zijkant
Mario's Shoe detail shot veters
Mario's Shoe detail shot overlays
Mario's Shoe detail shot label
Mario's Shoe detail label
Mario's Shoe zolen met accessoires van loodgieters