Skip to content
Upcoming

Wordt de Nike Air Max 1 toegevoegd aan het ‘Evolution of Icons’ Pack?

4 maart 2021 17:37
Wordt de Nike Air Max 1 toegevoegd aan het ‘Evolution of Icons’ Pack?

Nike introduceerde vorige maand een nieuw pack genaamd: Evolution of Icons. In dit pack zitten een paar iconische Nike modellen. Hiermee wil het merk de historie en evolutie van deze modellen vieren. Speciaal zijn er nieuwe designs ontwikkeld, alleen leek er één belangrijk model te missen: de Air Max 1. Er gaan geruchten rond dat eind deze maand er toch nog een AM1 wordt toegevoegd aan het pack. Maar hoe deze er uit gaat zien, is nog even afwachten.

Air Max 1

De Air Max 1 is onmisbaar in de Nike geschiedenis. De naam zegt het al: de AM1 was het eerste model die over de zogenaamde zichtbare AIR Bubble beschikte. De AIR is te zien in een klein gaatje in de zool. De schoen werd in 1987 geïntroduceerd door Nike’s bekende ontwerper Tinker Hatfield. Door de jaren heen zijn er ontelbare variaties geweest op dit model. Nog steeds is de Air Max 1 één van Nike’s populairste modellen, logisch dat de AM1 wordt toegevoegd aan de ‘Evolution of Icons’ pack.

Gif via Giphy.com

Evolution of Icons

Misschien heb je het gemist, maar Nike kondigde afgelopen maand aan drie bekende modellen te droppen met een speciale colorway. We hebben goed nieuws, deze modellen zijn vandaag gedropt en zijn nog steeds beschikbaar! In deze drop van de Evolution of Icons, zat de Air Max 90, Air Max 97 en Air Max Plus. Bekijk de modellen hieronder:

Air Max 90

Evolution of Icons AM90

De Nike Air Max 90 is een populair Nike model en heeft door de jaren heen talloze designs gekregen. Voor het Evolution of Icons pack, is de basis clean gehouden. Verder heeft de sneaker kleurrijke details gekregen.

Nike Air Max 90 'Evolution of Icons'

DA5562-001 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders

Air Max 97

Evolution of Icons Air Max 97

Ook is een speciaal design op de Nike Air Max 97 gedropt. Voor deze serie, is er gekozen om het dynamische design van de AM97 donkergrijs te maken. Bijzonder is dat de ‘Air Bubbles’ een kleurrijke overgang hebben gekregen.

Nike Air Max 97 'Evolution of Icons'

DA8857-001 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

Air Max Plus

Evolution of Icons

De donkerste variant uit de serie, is de zwarte colorway van de Air Max Plus. Ook zijn er verschillende kleuren gebruikt op de details van deze schoen. Zo bevat de swoosh een felgele kleur en zijn er rondom de tong en veters kleurrijke details aangebracht.

Nike Air Max Plus 'Evolution of Icons'

DA5561-001 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

2 Andere Modellen

Ook heeft Nike al bekend gemaakt dat er tenminste nog twee modellen zich gaan toevoegen aan de collectie. Dit zijn de Air Max 270 en Air VaporMax geworden, hier zijn al wel de eerste beelden van gedeeld. Helaas zijn er nog geen exacte releasedata bekend van deze sneakers, nog even afwachten dus!

Nike VaporMax
Nike Air Max 270

Nike Air VaporMax EVO 'Evolution of Icons' - White

DC9113-100 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 270 'Evolution Of Icons'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Het is nog even afwachten welk design op de Air Max 1 ‘Evolution of Icons’ krijgt. Wat we wel al weten, is dat het paar waarschijnlijk zal releasen op 26 maart 2021 om 9:00 uur voor €150. Als we kijken naar de andere modellen van het pack, kunnen we kleurrijke details verwachten. Shop de andere modellen alvast via de Nike website, voordat ze uitverkocht zijn! Houd ook de Sneakerjagers Releasekalender en Blog in de gaten om de eerste beelden van de Nike Air Max 1 ‘Evolution of Icons’ niet te missen!

Nike Air Max 1 'Evolution of Icons'

CW6541-100 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders