Skip to content
Newsfeed

WOO HAH! x Rolling Loud is dit weekend en Sneakerjagers is erbij

30 juni 2022 21:00
WOO HAH!  x Rolling Loud is dit weekend en Sneakerjagers is erbij

Dit weekend, 1 tot en met 3 juli 2022, keert WOO HAH! weer terug naar de Beekse Bergen. Voor de komende editie werkt WOO HAH! samen met Rolling Loud en brengen de twee organisatoren de grootste hiphop artiesten naar het terrein. Sneakerjagers zal ook aanwezig zijn en updates vanaf het festivalterrein geven.

WOO HAH! brengt sinds 2014 de grootste hiphop artiesten naar Nederland. Het drie-daagse festival vindt plaats op het Beekse Bergen terrein in Hilvarenbeek. Dit jaar werkt het festival samen met Amerikaans organisator Rolling Loud. Rolling Loud staat bekend als ’s werelds grootste hiphop festival en heeft in de afgelopen jaren verschillende edities in Amerika en Portugal gehouden.

De WOO HAH! x Rolling Loud 2022 line-up staat vol met de grootste hiphop artiesten. Artiesten als J. Cole, Future, Dave en Roddy Rich zijn de headliners van aanstaand weekend. Ook namen als Jack Harlow, Trippie Red, 6lack, Don Toliver en Ski Mask The Slump God mogen niet ontbreken in de line-up. Daarnaast treden er een hoop artiesten van Nederlands bodem op zoals Kevin, Cho, Sor, ADF Samski en velen meer.

Sneakerjagers zal ook aanwezig zijn bij het festival. Onze eigen Nikki zal de Instagram Stories overnemen en de optredens op de voet volgen. Afgelopen week werden ook de drie winnaars van de Sneakerjagers x WOO HAH! x Rolling Loud giveaway bekend gemaakt. Via de Sneakerjagers app wonnen zij 3 x 2 camping tickets en werd er een paar Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Baroque Brown’ weggegeven.

Na de editie zal er ook een uitgebreide recap zijn op de Sneakerjagers nieuwspagina. Houd onze Instagram in de gaten en volg het festival op de voet. Ook zijn de laatste tickets voor het festival nog verkrijgbaar.