Skip to content
Upcoming

WMNS exclusive release: Jordan 3 ‘Rust Pink’

14 januari 2021 17:10
WMNS exclusive release: Jordan 3 ‘Rust Pink’

Ondanks de vele releases die we al gezien hebben van Jordan de laatste tijd, mogen we al weer ruimte maken voor een nieuwe release. Een WMNS exclusive release deze keer! We hebben het over de prachtige, Jordan 3 ‘Rust Pink’. Verschillende materialen zijn gebruikt voor deze colorway. Ook zien we de vertrouwde ‘Elephant’ print terugkeren op de sneaker en andere bekende details, die we kennen bij een Jordan 3. Lees snel verder over deze te gekke release!

De Jordan 3 was na zijn release in 1988 meteen een groot succes. Het was het eerste Jordan model wat werd designed door, de nu iconische ontwerper, Tinker Hatfield. De Jordan is de derde signature sneaker van Michael Jordan uit de Jordan lijn en was de basis van een reeks legendarische Jordan modellen. De Jordan 3 staat vooral bekend om zijn iconische ‘Elephant’ print. Deze is te vinden op de teen en hiel van de sneakers. Daarnaast was het ook nog eens het eerste Jordan model, waarbij de Air Unit te zien was!

Air Jordan 3 WMNS ‘Rust Pink’

De sneaker beschikt nog steeds over zijn iconische details. Zo heeft de Jordan 3, ook dit keer, zijn Elephant print gekregen op de teen en hiel. Bij deze release heeft het printje een roze kleur gekregen, helemaal in stijl van de colorway! Verder heeft het bovenwerk een licht roze kleur gekregen, op een suede materiaal. De tong, veters en kraag hebben een creme kleurige toon gekregen. Wat goed match met de zacht roze kleuren. Een felle roze kleur zien we op de veter oogjes, Jumpman logo en boven de zool. Deze zool heeft dezelfde creme kleur gekregen als het bovenste deel van de Jordan 3. Foto’s van dit prachtige paartje zie je onder aan dit blog.

WMNS exclusive release

Nike kondigt steeds meer WMNS exclusive releases aan. Ook deze Jordan 3 ‘Rust Pink’ is een WMNS exclusive release. Deze sneaker kunnen we verwachten in het voorjaar van 2021. Houd de releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Voor extra sneaker content en fashion inspiratie volg je Sneakerjagers_wmns op Instagram! Hier staat ook een te gekke win actie online!

Jordan 3 'Rust Pink'
Jordan 3 'Rust Pink'
Jordan 3 'Rust Pink'