Skip to content
Upcoming

Wissel van High naar Low top met de Jordan 1 Switch

12 december 2020 15:00
Wissel van High naar Low top met de Jordan 1 Switch

Al vaker zagen we dit model als custom sneaker. Eerder dit jaar zagen we de sneaker met rits ook van Jordan zelf, deze is helaas niet gedropt. Nu komt Jordan met officiële foto’s van een Air Jordan 1 Switch met een grijze colorway. Een sneaker waarbij je ook zelf kan kiezen of je een Low of High top wil door middel van deze rits.

De Air Jordan 1 High en Low kwamen beide voor het eerst uit in 1985. Het waren de eerste sneakers, gemaakt voor basketballer Michael Jordan. De sneakers waren meteen een succes. Iedereen wilde een paartje. Vooral de High is al een favoriet sinds de eerste release. Kan je niet kiezen tussen de Low en High top? Dan heeft Nike de perfecte oplossing voor jou. Door middel van een rits kan je de sneaker switchen van High naar Low.

Air Jordan 1 Switch

De Jordan 1 Switch heeft een clean, wit lederen basis met licht grijze, suède overlays. Ook de Swoosh heeft deze grijze stof gekregen. Op de neus zien we een leuk detail. Hier is een mini Swoosh te zien, in een donkere kleur. De rits rond de enkel heeft een opvallende gele kleur gekregen. Met deze rits kan je de sneaker ‘Switchen’ van Low naar High. De gele kleur komt terug op de veters. De sneaker wordt afgemaakt met een witte midsole en grijze outsole. Bij de sneakers zit zelfs een instructieboekje bijgevoegd, voor het ritsen. Bekijk foto’s van deze toffe sneaker onder aan dit blog!

Wanneer de Jordan 1 Switch released is nog niet bekend. We verwachten begin 2021 dat de sneaker dropt. Wel zijn de officiële afbeeldingen vrijgegeven. Die zie je hier onder. Houd de releasekalender en onze blogs in de gaten. Zo mis je nooit een release! Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker nieuwtjes, updates en content.

Jordan 1 switch
Jordan 1 switch
Jordan 1 switch
Jordan 1 switch