Skip to content
Brand

Kom de winter door met populaire outfits van Footshop

18 februari 2023 13:45
Kom de winter door met populaire outfits van Footshop

Tijdens deze koude winterdagen zijn goede winter items een must. Van warme truien tot aan dikgevoerde parka’s, bij Footshop scoor je nu geschikte winteroutfits. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we een aantal outfits samengesteld ter inspiratie. Met deze items bij Footshop kom je stijlvol de winter door.

Outfit nr. 1

De eerste outfit is er eentje voor de liefhebbers van Carhartt WIP. Combineer een bordeaux Carhartt pullover jacket met een paar Carhartt WIP Blue Stone washed jeans. Basic en stijlvol tegelijk. Om de outfit af te maken, hebben we gekozen voor de Salomon XT-6 in de ‘White/Lunar Rock’ colorway.

winteroutfits jas carport
Footshop
Broek Carhartt
Winteroutfits

Outfit nr. 2

Het zou bijna een misdaad zijn om een winterse styling te schrijven en een puffer van The North Face te vergeten. Het outdoor merk is al jaren een welbekende naam in de streetwear scene. Met name de tijdloze puffers zijn erg in trek. Ditmaal hebben we gekozen voor een puffer in een ‘Acoustic Blue’ colorway.

De puffer wordt gecombineerd met een pinstripe t-shirt van New Era en een relaxed fit fleece broek van Reebok. Om de look af te maken, kozen we voor een zwarte Vans slip-on sneaker. Deze outfit schreeuwt comfort. De koude maanden zullen een makkie voor je zijn met deze fit.

Puffer North Face
Footshop
Winteroutfits
FLeecebroek Reebok
Vans Slip on

Outfit nr. 3

Van sporters in bekende high-school films tot de runway in Parijs, varsity jackets zijn weer helemaal terug. Voor deze outfit kozen we een New Era Bomber Varsity jacket van Oakland Athletics in een ‘Dark Green/Off White’ colorway. De eveneens klassieke Levi’s 501 jeans mogen uiteraard niet missen onder dit klassieke jack en maken het plaatje compleet. De Dr Martens Squared Chelsea Boots geven de outfit een chique look.

Varsity Jacket
Winteroutfits broek
Chelsea boots

Outfit nr. 4

Een beetje kleur tijdens de donkere dagen doet een mens goed, daarom beginnen we deze outfit met de Carhartt Michigan Coat in de ‘Razzmic Faded’ kleurstelling. Combineer het jack met het PLEASURES t-shirt in samenwerking met legendarische schrijver Hunter S Thompson. De functionele cargobroek in de ‘Storm Blue’ kleurstelling past met zijn lichte kleur in veel outfits. Maak de outfit af met de populaire Nike Zoom Vomero 5 SP ‘Anthracite-Black-Wolf Grey’.

Winteroutfits Carhartt
Gonzo tee
cargo broek
Vomero 5

Outfit nr. 5

Stijl en comfort zijn niet altijd makkelijk te combineren. Toch zijn dat de twee uitgangspunten voor de volgende outfit. Aan de voet starten we met de Nike Dunk Low in een ‘Sesame/Blue’ colorway. Het design van deze Dunk is gebaseerd op een bagel en de stippen op de overlays hinten naar de zaadjes op een broodje. We matchen de kleur van de Dunk met een zandkleurige chinobroek van Horsefeathers.

Als top kozen we voor een warme en comfy Nike Sportswear top met ritssluiting aan de kraag. De sweater is uitgevoerd in het zwart en heeft licht- en donkerblauwe accenten.

Winteroutfits longsleeve
Chino's
Dunk Low

Dit waren enkele populaire winter outfits en sneakers uit de Footshop collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan gerust op de knop hieronder:

Volg ons op Instagram @Sneakerjagers en mis niets over het laatste sneaker nieuws en outfit inspiratie.