Skip to content
Newsfeed

Winnaars Sneakerjagers x WOO HAH! x Rolling Loud 2022 giveaway

27 juni 2022 12:02
Winnaars Sneakerjagers x WOO HAH! x Rolling Loud 2022 giveaway

De winnaars van de Sneakerjagers x WOO HAH! x Rolling Loud 2022 giveaway zijn bekend. Van 21 tot en met 26 juni 2022 konden deelnemers via de Sneakerjagers app mee doen met de giveaway en kans maken op tickets voor het festival en de Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Baroque Brown’. Bekijk hier wie de gelukkige winnaars zijn.

In het weekend van 1 tot en met 3 juli 2022 vindt het WOO HAH! x Rolling Loud festival plaats in de Beekse Bergen, Hilvarenbeek. Deze editie werkt het festival voor het eerst samen met Amerikaans festivalorganisator Rolling Loud. Rolling Loud organiseert sinds 2014 de grootste hiphop festivals in Europa en Amerika en brengt komend weekend de grootste artiesten naar Nederland.

De line-up van WOO HAH! x Rolling Loud 2022 staat vol met de grootste artiesten. Met artiesten als J. Cole, Future, Dave en Roddy Rich als headliners. Ook namen als Jack Harlow, Trippie Red, 6Lack, Don Toliver en Ski Mask The Slump God mogen niet ontbreken in de line-up. Daarnaast treden er een hoop artiesten van Nederlands bodem op zoals Kevin, Cho, Sor, ADF Samski en velen meer.

Winnaars giveaway

Voor WOO HAH! x Rolling Loud 2022 komt Sneakerjagers met een speciale giveaway. In de Sneakerjagers app konden deelnemers meedoen met het giveaway spel. Met dit spel kon je kans maken op 2 x 2 weekend tickets (camping) voor het festival en de hoofdprijs van 1 x 2 weekendtickets (camping) + een Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Baroque Brown’ in de maat van de winnaar.

De drie gelukkige winnaars van de Sneakerjagers x WOO HAH! x Rolling Loud giveaway zijn bekend: @tommietea en @eline_rodenburg zijn de gelukkige winnaars van de 2 x 2 weekend tickets (camping). De winnaar van de 1 x 2 weekendtickets (camping) + een Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Baroque Brown’ in maat naar keuze, is @haagie030.

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de Sneakerjagers x WOO HAH! x Rolling Loud giveaway! Via de mail krijgen de winnaars details van hun gewonnen prijs. Alvast veel plezier gewenst op WOO HAH! x Rolling Loud 2022 in het weekend van 1 t/m 3 juli 2022!