Skip to content
Newsfeed

Winnaar Sneakerjagers x Beekse Bergen giveaway bekend

21 februari 2023 15:37
Winnaar Sneakerjagers x Beekse Bergen giveaway bekend

Op 14 februari 2023 kondigde Sneakerjagers een unieke Valentijnsdag gerelateerde giveaway aan, ter ere van de Nike ‘Safari’ print – want We Love Safari! Samen met Beekse Bergen werd er een overnachting weggegeven in het nieuwe Beekse Bergen Safari Hotel! Naast de geweldige overnachting kreeg je ook nog 1x de Nike Air Max 1 ‘Safari’ en 1x de Nike Air Max 1 ‘Safari’ WMNS. Een geweldige kans voor jouw en je geliefde! Je kon meedoen via de Sneakerjagers app.

In dit artikel maken we de winnaar bekend!

Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Coconut Milk'

FD9856-100 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Safari 'Summit White'

FB5059-100 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Beekse Bergen

Sneakerjagers wilde de 20-jarige verjaardag van de Air Max 1 Atmos ‘Safari’ vieren, want We Love Safari! Lees hier meer over de Nike Safari Print >>

Hoe kan je nou beter Safari sneaker eren dan je midden in de Safari te bevinden! Daarom was de prijs van deze bijzondere giveaway een all-inclusive overnachting in het Beekse Bergen Hotel + 1x Nike Air Max 1 ‘Safari’ + 1x de Nike Air Max 1 ‘Safari’ WMNS.

De winnaar van de Sneakerjagers x Beekse Bergen giveaway is Kim (@k.immv)! Van harte gefeliciteerd met het winnen van de giveaway. Je zal een e-mail ontvangen met alle informatie over jouw prijs. Wij wensen je alvast super veel plezier met de sneakers en de geweldige overnachting in de Beekse Bergen!

Wil jij ook een keer meedoen aan een van onze giveaways? Download dan de Sneakerjagers app en houd altijd onze Instagram in de gaten voor de laatste updates.