Skip to content
Where to Cop

WINACTIE Sneakerdisplays: Een echte must-have voor sneakerlovers!

15 mei 2018 16:24
WINACTIE Sneakerdisplays: Een echte must-have voor sneakerlovers!

Update – Misschien dat jullie dit blog al hadden gelezen. Het gaat over Sneakerdisplays. Een bedrijf dat displays levert om jouw Holy Grails in te showen. Nu komen we even met een kleine update omdat we goed nieuws hebben voor de mensen er graag een zouden willen want…Je maakt nu kans om er eentje te winnen.

De giveaway is vandaag (15 mei) online gezet, en de winnaar wordt vrijdag 25 mei bekend gemaakt. De winactie gaat via Instagram en onder de post staat wat je moet doen om deel te nemen. Voor als je mee gaat doen, succes en good luck!


Sneakers zijn tegenwoordig niet zomaar schoenen, het is veel meer dan dat. Het is haast een vorm van kunst geworden. Mensen die hun creativiteit in de vrije loop laten door opvallende sneakers te stylen met bepaalde outfits, of juist helemaal zelf een sneaker in elkaar zetten. Het kan allemaal. En omdat sommige sneakers zo speciaal zijn heeft Sneakerdisplays daar iets op bedacht. Een Display om één paar (of één schoen) in uit te lichten! 

De inspiratie voor Sneakerdisplays is ontstaan op Nationale Air Max Day op 26 maart 2014 (bekend als 3.26.14). Toen bracht Nike de eerste ‘Air Max Day’ Air Max 1 uit. Op een speciale release party kwamen de schoenen in een transparante zak met logo. Vandaar de inspiratie om dat op de Displays ook te doen.

Sneaker Display is een must voor iedere sneakerliefhebber, het maakt de sneakers die je erin doet nog specialer dan ze al zijn. Tegenwoordig komen er zo veel exclusieve en dure sneakers uit…Die hebben natuurlijk een speciaal plekje nodig. En bij sommige exclusieve sneakers lopen de prijzen zo hoog op dat het haast zonde zou zijn om ze überhaupt te dragen. Vanuit dat idee kwam de huidige sneaker display voort. Een kunstof display die de luxe uitstraling van glas heeft. Een display die ervoor zorgt dat iedere sneaker direct een premium uitstraling heeft! De ideale manier om je “holy grail” te showen i.p.v. in een OG box op zolder bewaren. Perfect voor in de woonkamer, in winkels of op Instagram.

Als basis werd de display gemaakt in de vorm van een stolp. Daarnaast werden er logo’s op geplaatst zoals op de airbag van Nike. Eerst voor eigen gebruik en later voor op Instagram om er mee te pronken. Daar kwam nietsvermoedend zoveel respons uit voort van mensen die oprecht geïnteresseerd waren in serieuze aantallen. Niet alleen uit Nederland maar echt vanuit de hele wereld! Van toonaangevende merken, high-end sneakershops, sneakerheads, BN’ers, collectors tot bijvoorbeeld een klein jochie met maar een aantal paar.

Sneakerdisplays heeft geen website, ze doen de meeste verkoop via Instagram. Contact met klanten gaat via DM of mail. De laatste maanden heeft Sneakerdisplay samengewerkt met o.a. AFEW Store, Jeff Staple NY, Larry Deadstock Paris, Baskéts Amsterdam, PSG Paris, Kickstothepitch, de Bijenkorf en 6th floor Vienna. Ook zijn ze inmiddels een aantal keer op nationale televisie geweest bij RTL Late Night en bij RTL boulevard.

Hoe koop ik een Sneakerdisplay?

Sneakerdisplays heeft geen fysieke winkels. Er is ook geen online store. Alle verkoop gaat via de Instagram pagina: @sneakerdisplays. Orders kunnen via DM of e-mail geplaatst worden. Er wordt wereldwijd verzonden. Houd @sneakerjagers.nl op Instagram in de gaten voor een aankomende Sneakerdisplays Like & Win.