Skip to content
Upcoming

WIN Limited Edition sneaker art van Hyprints

11 december 2020 09:00
WIN Limited Edition sneaker art van Hyprints

Leuk voor elke sneakerliefhebber, sneaker art. Posters van je favoriete sneaker! Sneaker art is super tof voor boven je sneaker kast, of gewoon in je huiskamer. Hyprints maakt te gekke posters met al onze favoriete sneakers!

Hyprints sneaker art

‘Ben jij geobsedeerd door sneakers? Waarom zou je ze alleen dragen? Laat je liefde voor sneakers zien door je muren vol te hangen met sneaker art prints’ aldus Hyprints. De posters komen in A3 formaat. Er zijn verschillende packs te verkrijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Food prints, waar sneakers en eten worden gecombineerd op basis van de colorway van de sneaker. De perfecte combi als je het ons vraagt.

Sneaker art Hyprints

Ook heeft Hyprints een fantastisch Sneaker Body Parts pack, waar sneaker als lichaamsdelen worden geïllusteerd. Wederom een combinatie die wellicht niet voor iedereen is weggelegd, maar die wel super uniek is. Air Max 1 als longen, of een hart geïnspireerd op een Air Jordan 1. Ook deze prints mogen er zeker zijn.

Er zijn nog veel meer andere sneaker prints op de website van Hyprints te vinden. Je favoriete sneaker of gewoon toffe art, er zit voor iedereen iets tussen. Maar dat is nog niet alles! Er zijn namelijk ook posters waar om eigen creativiteit wordt gevraagd. Maak je eigen poster, of kleur een bestaande poster naar eigen wens in.

Sneakerjagers Advent Calendar

Tel met ons af naar kerst! Open elke dag een deurtje van onze advent calendar en win de leukste prijzen. Met vandaag Limited Edition Prints van Hyprints! Deze winactie wil je niet missen. De Advent Calendar is te vinden in de Sneakerjagers App. Doe mee en win! Voor meer informatie over de win actie’s.