Skip to content
Upcoming

Win een pack van 4x Nike Air Max’s op StockX! 🔥

25 maart 2021 17:00
Win een pack van 4x Nike Air Max’s op StockX! 🔥

Ter ere van Air Max Day, organiseert StockX een RestockX winactie. Hierbij geven zij een aantal van de meest hyped Air Max releases van de afgelopen jaren weg. StockX biedt de gelukkige winnaar de kans om een pack van vier sicke sneakers te winnen. Lees verder voor alle details!

Winactie StockX RestockX Air max day 2021 win  Air Max 90 Bacon, Air Max 95 OG Neon, Air Max 1 x Clot KOD en de Air Max 97 Kaleidoscope

StockX giveaway pack | 4x Air Max

StockX blessed ons met een te sicke winactie. Vanaf donderdag 25 maart 2021 om 17:00 uur tot en met vrijdag 26 maart 2021 17:00 uur, kan je $1 bieden om kans te maken op de exclusieve Air Max Day Bundel, inclusief vier van de meest iconische recente Air Max releases: de Air Max 90 Bacon, Air Max 95 OG Neon, Air Max 1 x Clot KOD en de Air Max 97 Kaleidoscope. Je bod wordt alleen in rekening gebracht als je als winnaar wordt geselecteerd. Check hieronder de knop om direct naar de winactie te gaan! Als je meer wil weten over Air Max Day, lees dan verder!

Air Max Day

Op 26 maart 1987 is de Air Max 1 voor het eerst uitgekomen. Sinds 26 maart 2014 organiseert Nike een jaarlijkse viering voor de iconische Air Max lijn. Aanstaande vrijdag op 26 maart 2021 is het weer zo ver! Zoals gewoonlijk wordt de dag gigantisch gevierd en worden er weer verschillende nieuwe stijlen en modellen onthuld. Lees meer via StockX en lees verder als je meer wil weten over het evenement van Nike.

By StockX

Voor Air Max Day 2021 lanceert Nike een sicke virtuele ervaring. Bezoekers van over de hele wereld kunnen hierbij zijn door je te registreren via Nike. De activiteiten zijn allemaal geïnspireerd op de designlijn van de beroemde Air Max en zijn toegewijde community. De viering duurt één dag en omvat een volledig programma met creatieve workshops, exclusieve inhoud, en speciale gastoptredens.

Nike Air Max Day 2021
By Nike

Via onze nieuwspagina en Instagram houden wij jullie dagelijks op de hoogte over de tofste sneaker related content. Download ook de app om nooit meer een sneaker te missen en natuurlijk kans te maken op te gekke prijzen. Ben je benieuwd naar upcoming sneakers en de achterliggende stories? Check dan naast de app, ook onze releasekalender. Hiermee houden wij jullie op de hoogte over alle upcoming releases!